Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 81 10
Call-Girls
272302
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πολλά τα σχόλια για την Κέλλυ άλλα θετικά άλλα με ενστάσεις.
Το κοινό σημείο σε όλα η εμφάνιση της.Ναι είναι μια όμορφη κοπέλα με ωραία φτιαχτά βυζία σκληρα στην υφή.
Από επικοινωνία άριστα μην την αφήσετε να πάρει αέρα και να μιλάει δεν χρειάζεται.
Αν και είμαι πολύ λιγομίλητος άνοιξα μια συζήτηση στην αρχή η οποία δεν διήρκεσε πολύ.
Οταν έμεινε με τα εσώρουχα η εικόνα ήταν πολύ ωραία ακόμη την φέρνω στο μυαλό μου να κοιτάζει από το παράθυρο με μόνο το στρινγκ
Στο σεξοπρογραμμα δεν είχα παράπονο καλή σε διάρκεια πίπα με κάποια πονηρά κοιταγματα.
Σε δύο γύρους που έριξα πήρε τα φλοκια στο σώμα της αδιαμαρτύρητα.
Μια ανανέωση στις φωτογραφίες θέλει και να μπούνε και κάποιες τσιτσιδι.
Αυτό με τις εικόνες στα ελληνικά νησιά καλό project αλλά θέλει να είναι και γυμνή η κοπέλα σε κάποιες...
Το κοινό σημείο σε όλα η εμφάνιση της.Ναι είναι μια όμορφη κοπέλα με ωραία φτιαχτά βυζία σκληρα στην υφή.
Από επικοινωνία άριστα μην την αφήσετε να πάρει αέρα και να μιλάει δεν χρειάζεται.
Αν και είμαι πολύ λιγομίλητος άνοιξα μια συζήτηση στην αρχή η οποία δεν διήρκεσε πολύ.
Οταν έμεινε με τα εσώρουχα η εικόνα ήταν πολύ ωραία ακόμη την φέρνω στο μυαλό μου να κοιτάζει από το παράθυρο με μόνο το στρινγκ
Στο σεξοπρογραμμα δεν είχα παράπονο καλή σε διάρκεια πίπα με κάποια πονηρά κοιταγματα.
Σε δύο γύρους που έριξα πήρε τα φλοκια στο σώμα της αδιαμαρτύρητα.
Μια ανανέωση στις φωτογραφίες θέλει και να μπούνε και κάποιες τσιτσιδι.
Αυτό με τις εικόνες στα ελληνικά νησιά καλό project αλλά θέλει να είναι και γυμνή η κοπέλα σε κάποιες...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών