Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το λοιπον μαγκες μου, τηλεφωνο στο γραφειο και αφου δν βρηκα διαθεσιμη την πρωτη μου επιλογη πηγα στην δευτερη που ηταν το Τζιντζερακι εδω! Χτυπαει η πορτα 2-3 νωριτερα και σκαει η μικρη, ευχαριστη ως συμπεριφορα, εξωστρεφης και χαμογελαστη. Ντυσιμο σοβαρο, μαυρη παντελονα-μαυρο σακακι, διακριτικο βαψιμο κ γενικα μια εικονα ομορφη. Ειχε μαζι της την τσαντα της και ενα βαλιτσακι οπου μεσα ειχε ολων των ειδων sex toys και γενικα αξεσουαρ που θα μπορουσαν να χρειαστουν κατα την διαρκεια του ραντεβου. Απο χαρακτηριστικα, ομορφη παρουσια, ελαφρως γεματο προσωπο, πρασινο(κατι) ομορφα ματια κ εκφραστικα, υψος γυρω στο 1,60 , ηλικια γυρω στα 26-27, κοκκινο(κατι) μαλλι μεχρι τους ωμους, σωμα σφιχτο-καλοσχηματισμενο χωρις περιττα, κωλαρακι στρογγυλο και τελος στηθη ομορφα, πολυ μικρα με δυο μπαριτσες πιρσινγκ στις ρωγες της (οι οποιες ρωγες μολις φτιαχτουν κοιταζουν ουρανο!!!). Εχει μεγαλα τατου σε γλουτο, ποδι, χερι κ πλατη τα οποια μου αρεσαν πολυ. Απο συμπεριφορα ομιλητικοτατη (στα αγγλικα η συννενοηση), χαλαρη, δεν εφαγε χρονο στα "καλωηρθατε-χαρηκα" με ρωτησε μονο εαν μπορει να κανει ενα τσιγαρο κ αφου συμφωνησα εβγαλε και μια μπυρα 500αρα για να πιει (ηθελε να με κερασει κ εμενα :-) ). Στο διλεπτο-τριλεπτο ειχε καπνισει, και μπηκε για ντουζακι-γρηγορο, και ηρθε στο κρεβατι ρωτωντας με τι μου αρεσει περισσοτερο να το κανει! Στα του αγωνα τωρα, πιπα ευχαριστη,καλη θα ελεγα αλλα με χερι, στο γλειφομουνι δεκτικη, χαλαρη, αφηνεται, το ευχαριστιεται και τελειωνει (?) ευκολα. Δυο στασεις παιχτηκαν cow και ιεραποστολικο με καλη συμμετοχη απο μεριας της, βολικη στα θελω σου προσαρμοζεται αμεσως και αντεχει σε πιο δυνατους ρυθμους (παραλο που μου φανηκε λιγο στενουλα). Γενικα καβλωνει ευκολα, της φαινεται (ρωγες, υγρα κτλ), τελειωνει και αυτη σχετικα ευκολα και γενικα σου βγαζει μια εικονα ακρως ερωτικη. Το μονο μειον (για μενα) οτι ειναι χαμηλων τονων στο σεξ, χωρις πολλα ή δυνατα βογγητα και εκφρασεις (δαγκωνε το δακτυλο της ή εκλεινε το στομα της με το χερι για να μην ακουστει πολυ).
Αυτα απο μενα μαγκες, η μικρη αναλογως τα γουστα σας, ειναι ενα τιμιο ραντεβου και περασα ενα ευχαριστω απογευμα. Στο τιτλο εγραψα "τιποτα το εντυπωσιακο" γιατι δεν ηταν ακριβως στα γουστα μου το προσωπο της αλλα αυτο ηταν θεμα δικο μου κ τελειως υποκειμενικο.

υγ. η μικρη κανει και anal (παρολο που δν αναφεροταν στην καρτελα της) αλλα με "κανονικα" μεγεθη οπως μου ειπε και με απερριψε με συνοπτικες διαδικασιες γελωντας οταν της ειπα να το δουμε την επομενη φορα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 16, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή