Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.5 5 10
Call-Girls
39255
Γενική βαθμολογία
3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Απο την φυση μου θελω να γραψω κατι καλο παντα αλλα.....
Μικρή σε ηλικια με μέτρια εμφάνιση και κοκκινο πρησμενο προσωπο.
Ωραιο σωμα σε μικρογραφια αλλα χαλαει με τα διασπαρτα τατουαζ φτιαγμενα πιθανοτατα απο μεθυσμενο φιλο υδραυλικο και την γενικη συμπεριφορα της στυλ γκετου με την κακη εννοια.
Σαν ανθρωπος με ευγενικη και ταλαιπωρημενη ψυχη που κανει ελαχιστα ραντεβου για να βγαινει το προς το ζειν!
Ωραια ματια που η εντονη γυαλαδα υποδειλωνει πιθανα προβληματα και πολλαπλες χρησεις.....
Αργοπορημενη πολυ στο ραντεβου μπηκε μαζι με το τσιγαρο και τον καπνο της.
Εργασιακη συμπεριφορα αντε να τελειωνουμε με μισιακες βασικες υπηρεσιες.
Οταν πηδιοτανε ειχε και το νου της στα μυνηματα που ερχοτανε στο κινητο της και τα απαντησε ολα κατευθειαν μετα.
Ρωτησε 2-3 φορες οπου υπηρχε ευκαιρεια αν ειμαστε ενταξει και αν μπορει να φυγει και "κοινη συναινεση" το ληξαμε στο 35λεπτο.
Το γραφειο διεκπεραιωτικο με τασεις αγενειας.
Για να μην αφησω λαθος εντυπωση διευκρινιζω οτι το κοριτσι ειχε συνεχεια ευγενικη συμπεριφορα αλλα για μενα ενα ραντεβού που μου αφησε ενα αισθημα εσωτερικης αηδιας και απεχθειας (για τον πληρωμενο ερωτα γενικοτερα) το οποιο θέλω να ξεχάσω παρα πολυ γρήγορα.
Μικρή σε ηλικια με μέτρια εμφάνιση και κοκκινο πρησμενο προσωπο.
Ωραιο σωμα σε μικρογραφια αλλα χαλαει με τα διασπαρτα τατουαζ φτιαγμενα πιθανοτατα απο μεθυσμενο φιλο υδραυλικο και την γενικη συμπεριφορα της στυλ γκετου με την κακη εννοια.
Σαν ανθρωπος με ευγενικη και ταλαιπωρημενη ψυχη που κανει ελαχιστα ραντεβου για να βγαινει το προς το ζειν!
Ωραια ματια που η εντονη γυαλαδα υποδειλωνει πιθανα προβληματα και πολλαπλες χρησεις.....
Αργοπορημενη πολυ στο ραντεβου μπηκε μαζι με το τσιγαρο και τον καπνο της.
Εργασιακη συμπεριφορα αντε να τελειωνουμε με μισιακες βασικες υπηρεσιες.
Οταν πηδιοτανε ειχε και το νου της στα μυνηματα που ερχοτανε στο κινητο της και τα απαντησε ολα κατευθειαν μετα.
Ρωτησε 2-3 φορες οπου υπηρχε ευκαιρεια αν ειμαστε ενταξει και αν μπορει να φυγει και "κοινη συναινεση" το ληξαμε στο 35λεπτο.
Το γραφειο διεκπεραιωτικο με τασεις αγενειας.
Για να μην αφησω λαθος εντυπωση διευκρινιζω οτι το κοριτσι ειχε συνεχεια ευγενικη συμπεριφορα αλλα για μενα ενα ραντεβού που μου αφησε ενα αισθημα εσωτερικης αηδιας και απεχθειας (για τον πληρωμενο ερωτα γενικοτερα) το οποιο θέλω να ξεχάσω παρα πολυ γρήγορα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!