Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 5 10
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Απο την φυση μου θελω να γραψω κατι καλο παντα αλλα.....

Μικρή σε ηλικια με μέτρια εμφάνιση και κοκκινο πρησμενο προσωπο.
Ωραιο σωμα σε μικρογραφια αλλα χαλαει με τα διασπαρτα τατουαζ φτιαγμενα πιθανοτατα απο μεθυσμενο φιλο υδραυλικο και την γενικη συμπεριφορα της στυλ γκετου με την κακη εννοια.
Σαν ανθρωπος με ευγενικη και ταλαιπωρημενη ψυχη που κανει ελαχιστα ραντεβου για να βγαινει το προς το ζειν!
Ωραια ματια που η εντονη γυαλαδα υποδειλωνει πιθανα προβληματα και πολλαπλες χρησεις.....

Αργοπορημενη πολυ στο ραντεβου μπηκε μαζι με το τσιγαρο και τον καπνο της.
Εργασιακη συμπεριφορα αντε να τελειωνουμε με μισιακες βασικες υπηρεσιες.
Οταν πηδιοτανε ειχε και το νου της στα μυνηματα που ερχοτανε στο κινητο της και τα απαντησε ολα κατευθειαν μετα.
Ρωτησε 2-3 φορες οπου υπηρχε ευκαιρεια αν ειμαστε ενταξει και αν μπορει να φυγει και "κοινη συναινεση" το ληξαμε στο 35λεπτο.

Το γραφειο διεκπεραιωτικο με τασεις αγενειας.

Για να μην αφησω λαθος εντυπωση διευκρινιζω οτι το κοριτσι ειχε συνεχεια ευγενικη συμπεριφορα αλλα για μενα ενα ραντεβού που μου αφησε ενα αισθημα εσωτερικης αηδιας και απεχθειας (για τον πληρωμενο ερωτα γενικοτερα) το οποιο θέλω να ξεχάσω παρα πολυ γρήγορα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Torsk
Σπουδαίος
22
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 6 TOMCRUISE, soundzero, anestis_38 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2025
Πόσο ναυάγια είσαι ρε πούστη μου που δίνετε σε τέτοιες σαβούρες πάνω από 20€
review reaction 1 Thanos1990, Διαγραμμένο μέλος 175640, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
12 Οκτωβρίου, 2025
Ρε παίχτη δεν είδες τις κριτικές από τους προηγούμενους ? Την έχουνε μαυρίσει όλοι. Μόνο μία καλή κριτική έχει και αυτή είναι απο τον κολλητό τις.
review reaction 1 review reaction 2 Thanos1990, Διαγραμμένο μέλος 175640, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
14 Οκτωβρίου, 2025
Μελετάτε τας γραφάς! Αφού τα έχουμε γράψει όλοι! Μαύρο κι άραχνο στη συγκεκριμένη!
review reaction 1 review reaction 2 Thanos1990, Bambaataa, Διαγραμμένο μέλος 175640 και 2 άλλα μέλη
04 Νοεμβρίου, 2025
εννοειται οτι δεν κανει ραντεβου για να βγαινει το προς το ζειν, για λουσα τα κανει

μην νομιζει δλδ κανεις οτι βοηθαεις καμια κοπελα σε αναγκη
dem
dem
review reaction 1 Α-Ω, dxounia
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4