Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 12 10
Call-Girls
54362
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την είδα τώρα και θυμήθηκα και μου έγινε τέντα!
Στο τελευταίο τουρ λίγο προτού φύγει.
Όμορφη γυναίκα με λίγα αγγλικά αλλά το αφήνουμε αυτό γιατί το υπερκαλύπτει με την συμμετοχή της.
Ξεκινήσαμε αμέσως γιατί απλά την είδα και δεν ήθελα να χάσω ούτε λεπτό.
Φιλιά σιγά σιγά τα οποία συνοδευόταν με την αφαίρεση ρούχων.
Χαμουρεμα μέχρι να νιώσω ότι έχει καυλωσει για να ανοίξω τα πόδια της και να κάνω κατάδυση για να εξερεύνησω με την γλώσσα μου το μουνακι της το οποίο είχε υγρασία και ήταν έτοιμο να δεχθεί γλύψιμο.
Αφού απόλαυσα τον έδωσα στο στόμα της και εκεί απλά έμεινα μαλακας. Είχα καιρό να νιώσω τόσο καυλα με την πιπα κάποιας γυναίκας. ΜΠΡΑΒΟ κοπέλα μου λέω και την αφήνω εκεί να πιπωνει ακατάπαυστα και μπάλες και πραγματικά δεν ήθελα να την σταματήσω.
Όμως, αυτός ο κολος και το μουνι της ,μου έλεγαν ,άκουγα τις φωνές τους δηλαδή, θέλω σφαλιάρες και σε πουτσα.
Δεν μπορούσα να αρνηθώ και την έβαλα στα τέσσερα ξεκίνησα αργά αργά και η καυλα χτύπησε κόκκινα.
Έτσι όπως τον έδινα σιγά σιγά έδινα και μικρά μπατσακια αλλά ποιο πολύ χάδι.
Όταν την είδα ότι έχει όρεξη για κάτι ποιο δυνατό άρχισα να την γαμαω με ρυθμό και μετά από λίγο βγαίνω και πάω με γλώσσα κατευθείαν στην κολοτρυπιδα της. Την εγλυψα την έχωσα την εφτυσα και αφού της τον έδωσα στο μουνι της πάλι ξεκίνησα ανελέητο κομπρεσέρ με δάχτυλο να χαϊδεύει κολοτρυπιδα και χαστούκια δυνατά πλέον της κολαρας της.
Το τέλος ήρθε σε πλάτη και κολο και αυτή με χαμόγελο να γυρνάει και να ψάχνει φιλιά.
Εντάξει ήταν το καλύτερο σίγουρα ραντεβού από τις κοπέλες του γραφείου σίγουρα.
Δεύτερος γύρος όχι δεν υπήρχε χρόνος.
Έχω καιρό να πάρω γιατί απλά είναι μεγάλος εθισμός το άθλημα και πιστεύω ότι τώρα δεν έχει καμία σχέση με πριν 20 χρόνια που όργονα τότε.
Δύο ώρες απαραίτητες!!!
Στο τελευταίο τουρ λίγο προτού φύγει.
Όμορφη γυναίκα με λίγα αγγλικά αλλά το αφήνουμε αυτό γιατί το υπερκαλύπτει με την συμμετοχή της.
Ξεκινήσαμε αμέσως γιατί απλά την είδα και δεν ήθελα να χάσω ούτε λεπτό.
Φιλιά σιγά σιγά τα οποία συνοδευόταν με την αφαίρεση ρούχων.
Χαμουρεμα μέχρι να νιώσω ότι έχει καυλωσει για να ανοίξω τα πόδια της και να κάνω κατάδυση για να εξερεύνησω με την γλώσσα μου το μουνακι της το οποίο είχε υγρασία και ήταν έτοιμο να δεχθεί γλύψιμο.
Αφού απόλαυσα τον έδωσα στο στόμα της και εκεί απλά έμεινα μαλακας. Είχα καιρό να νιώσω τόσο καυλα με την πιπα κάποιας γυναίκας. ΜΠΡΑΒΟ κοπέλα μου λέω και την αφήνω εκεί να πιπωνει ακατάπαυστα και μπάλες και πραγματικά δεν ήθελα να την σταματήσω.
Όμως, αυτός ο κολος και το μουνι της ,μου έλεγαν ,άκουγα τις φωνές τους δηλαδή, θέλω σφαλιάρες και σε πουτσα.
Δεν μπορούσα να αρνηθώ και την έβαλα στα τέσσερα ξεκίνησα αργά αργά και η καυλα χτύπησε κόκκινα.
Έτσι όπως τον έδινα σιγά σιγά έδινα και μικρά μπατσακια αλλά ποιο πολύ χάδι.
Όταν την είδα ότι έχει όρεξη για κάτι ποιο δυνατό άρχισα να την γαμαω με ρυθμό και μετά από λίγο βγαίνω και πάω με γλώσσα κατευθείαν στην κολοτρυπιδα της. Την εγλυψα την έχωσα την εφτυσα και αφού της τον έδωσα στο μουνι της πάλι ξεκίνησα ανελέητο κομπρεσέρ με δάχτυλο να χαϊδεύει κολοτρυπιδα και χαστούκια δυνατά πλέον της κολαρας της.
Το τέλος ήρθε σε πλάτη και κολο και αυτή με χαμόγελο να γυρνάει και να ψάχνει φιλιά.
Εντάξει ήταν το καλύτερο σίγουρα ραντεβού από τις κοπέλες του γραφείου σίγουρα.
Δεύτερος γύρος όχι δεν υπήρχε χρόνος.
Έχω καιρό να πάρω γιατί απλά είναι μεγάλος εθισμός το άθλημα και πιστεύω ότι τώρα δεν έχει καμία σχέση με πριν 20 χρόνια που όργονα τότε.
Δύο ώρες απαραίτητες!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2025
Την έκλεισα για αύριο Κυριακή. Αυτό το στόμα είναι πολλά φιλιά. Πολύ όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου. Αφού φιλάει και είναι δεκτική - γουστάρει γλύψιμο, θα την κάνω να σπαρταράει. Επίσης πολύ θετικό το καλό στοματικό που κάνει αν και δεν πολυτρελαίνομαι αφού οι περισσότερες δεν το κατέχουν. Νομίζουν ότι το γρήγορο είναι και απολαυστικό. Γλύψιμο μέχρι να δύσει ο ήλιος.
G
geo21k
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1