Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 270 10
Call-Girls
454336
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το περασμενο Σαββατο συναντησα την Αννα στο μπιλ. Οσον αφορα την εμφανιση της κοπελας αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο το προσωπο της οπως και το σωμα της δεν μοντελου. Ειναι μια καθημερινη κοπελα....νορμαλ προσωπο οπως και το σωμα της. Εχει λιγη κοιλιτσα αλλα σε καμια περιπτωση δεν την λες χοντρη παχια ή κατι τετοιο. Ειναι μια κοπελα 30+ πλεον. Πεντακαθαρη, με το που θα μπει στο δωματιο θα αφησει τα πραγματα της και θα παει αμεσως στο μπανιο για ντουζακι, το δυνατο σημειο πανω της ειναι προφανως το στηθος της το οποιο ειναι μεγαλο και φυσικοτατο οπως επισης και η ικανοτητα της στο στοματικο. Υγρη βαθια πιπα με πολυ γρηγορους ρυθμους. Στο σεξ τα δινει ολα δεν σου λεει με τιποτα οχι οσο δυνατα και εντονα να μπεις μεσα της. Θελει να σε ικανοποιησει με καθε τροπο και στο δειχνει. Μια δυο δεκα ωρες? θα σε καβαλησει διχως αυριο μεχρι να στραγγιξει καθε σταγονα σπερματος μεσα απο τα @@ σου. Συνολικα παιχτηκαν 2 τελειωματα, το πρωτο εντος του προφυλακτικου εφοσον αλλαξαμε 3 στασεις. Μετα το δυνατο στοματικο της στο οποιο δεν αφηνει τιποτα ασαλιωτο, αρχικα ηρθε απο πανω οπου κοπανιοταν σαν μεναδα πανω μου και δεν σταματαγε τα γλωσσοφιλα, μετα ιεραποστολικα αφου πρωτα την εγλειψα εγω μεχρι να ερθει σε οργασμο και μετα μπηκα μεσα της και στο τελος στα τεσσερα οπου εκει και τελειωσα. Μετα απο διαλειμα για τσιγαρο μπανακι και κουβεντα, στο οποιο social ειναι και σε αυτο αρκετα καλη, μου εκανε μασαζ και εφοσον μπηκα στο μπανιο για να καθαριστω ξεκινησε ο δευτερος γυρος οπου εκει απολαυσα μονο το στοματικο της στο οποιο τελειωσα πολυ εντονα και οσο εχυνα στο στομα της εκεινη συνεχιζε να γλυφει και να καταπινει καθε σταγονα. Συνοπτικα περασα παρα πολυ καλα, δεν κλαις σε καμια περιπτωση τα λεφτα σου και σιγουρα θα την ξανασυναντησω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 04, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες