Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Θυμάμαι παλιά που ήμουν στο καρναβάλι της Πάτρας και είχαν τη "βασίλισσα" ανεβασμένη σε ένα άρμα και ...γυμνόστηθη (βέβαια είχε χρυσόσκονη πάνω στο στήθος). Ήταν πάντως θεά.
Έτσι και η Τζένη. Ανοίγει η πόρτα του δωματίου μου και βλέπεις μια θεά: ψηλή, με σιλικονάτο βυζί (αλλά όχι τεράστιο), με μακρύ μαύρο μαλλί, με χαμόγελο και θετική ενέργεια!

Κάθησε στον καναπέ, τα είπαμε λιγουλάκι και μετά εγώ άρχισα την εξερεύνηση και πραγματικά φχαριστιόταν να μου δείχνει το κορμί της!

Πάμε στην κρεβατοκάμαρα και εκεί τα έδωσε όλα, βογγούσε πολύ, συμμετείχε, ήταν απίθανη φάση. Δεν μου άρεσε που το μουνί δεν ήταν φρεσκοξυρισμένο, αλλά τέλος πάντων. Είπαμε να τελειώσω στο στόμα της, αλλά δεν ξέρω τί κέρατο χειρισμό έκανε και μετά από πολλές προσπάθειες και ενώ κόντευε να μου το ξεχαρβαλώσει, της λέω άσε να πάμε στα κλασσικά, οπότε την έβαλα κάτω και έχυσα μέσα της.

Αυτό που μου έμεινε είναι ότι πέρασα καταπλητικά, το φχαριστήθηκα και πρέπει να πέρασε κι αυτή διότι με τρία τέταρτα σεξ είχαμε γίνει και οι δυο μουσκίδι κι ας ήταν το κλιματιστικό στο φουλ.
Όταν ξαναέρθει θα την ξαναπάρω 100%, αυτή η γυναίκα είναι φτιαγμένη για να γαμιέται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ggalatsi, ΦΑΚΙΡΗΣ, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2025
Συναγωνιστές με τα 10 αρια ηρεμήστε λίγο...το κορίτσι είναι ένα 7 συνολο με δυσκολία.
review reaction 1 paparotriftoulas, Johnstef, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
17 Οκτωβρίου, 2025
Φιλαράκο αν είναι να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλον για θέματα καθαρά γούστου, τότε αυτό το site δεν έχει νόημα. Ο καθένας γράφει αυτό που έζησε κι αυτό που του βγαίνει. Άμα θέλει κάποιος να βάλει 10 θα βάλει 10 κι άμα θέλει κάποιος να βάλει 3 θα βάλει 3. Περί ορέξεως ουδείς λόγος, που λέει και η παροιμία.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2