Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 2 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ντιάνα λοιπόν...Αφού είδα φωτογραφίες κ κάτι μου έκαναν ρώτησα για υπηρεσίες...η απάντηση που πήρα ήταν ότι είναι πιο πολύ gfe κ αφού ψαχτηκα μήπως βρω κάτι άλλο από στανταρακια πιο κοντά στις υπηρεσίες που θέλω αλλά δε βρήκα έκλεισα με Ντιάνα αφού με διαβεβαίωσαν ότι έχει πολυυυ καλές υπηρεσίες έστω κ πιο soft από αυτές που ψάχνω συνήθως....

Ευτυχώς στο παλιό ξενοδοχείο κ πρώτη εντύπωση καλή... προσεγμένη βαμμένη όσο πρέπει με ένα κορμάκι που τόνιζε το στήθος....
Αν δεν κάνω λάθος μου είπε ότι είναι από Καζακστάν η έχει ρίζες δε θυμάμαι αλλά το πρόσωπο όντως είναι από εκεί...έχει αυτά τα σχιστά λίγο μάτια....ότι βλέπεις φωτό ίσως ένα κλικ πιο γλυκιά....

Ειχα διαβάσει για παραπάνω κιλά στην κοιλιά αλλά εγώ δεν είδα κάτι που να χαλάει όλο το υπόλοιπο...ναι δεν είναι πλάκα η κοιλιά αλλά δε είχε πατσάδες....στήθος τρομερό έστω κ σιλικόνη κ κωλος ψηλά όπως πρέπει....

Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι ενω συνήθως οι κοπέλες έχουν σκοτεινό δωμάτιο ή συγκεκριμένη τα είχε όλα ανοιχτά...καλό γτ φαίνονται οι οποιες ατέλειες κ αν δεν σου αρέσει κάνεις μεταβολή...

Στον αγώνα γνωρίζοντας ότι δεν είναι για αγριαδες η κοπέλα πήγα με αυτό το σκεπτικό κ όντως ξεκινήσαμε σε χαμηλό τέμπο...καλό στοματικό όχι ιδιαίτερα βαθύ αλλά καλή περιποίηση κ κάτω...όχι εννοείται mf κτλ...

Δάχτυλα δέχτηκε μπροστά πίσω δε δοκίμασα...στο γλυψιμο υγραθηκε αρκετά....φιλιά εννοείται όπως πρέπει με γλώσσα...

Στον ρυθμό ξεκίνησα πιο χαλαρά γτ δεν ήξερα τι θέλει/μπορεί αλλά κ όταν ανέβασα τέμπο ακολούθησε μια χαρά...οπότε από αυτή την άποψη αντέχει κ παραπάνω από gfe...

Γενικά είχαμε αγκαλιές φιλιά γλυψιματα ότι περιλαμβάνει τέλος πάντων ένα νορμάλ gfe...

Επίσης να πω αγγλικά αρκετά πάνω από το μέσο όρο των κοριτσιών κ καθαριότητα άψογη...

Ψάχνω να βρω κάτι που να χαλάει το ραντεβού αλλά αν εξαιρέσεις ότι δεν είμαι ιδιαιτερως φαν του gfe δε βρίσκω κάτι...θεωρώ ότι όσοι είστε φαν του είδους θα περάσετε καλά...προσφέρθηκε κ για μασάζ αλλά ούτε για αυτό είμαι φαν...

Εν κατακλείδι χωρίς να είναι η ομορφότερη εσκορτ που έχετε πάει είναι αρκετά ομορφη για τα δικά μου στάνταρ τουλάχιστον,ειδικά αν σου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της από Καζακστάν,ενώ το σώμα της όπως κ οι υπηρεσίες της είναι άνω του μετρίου για φαν του είδους....
Αυτά τα ολίγα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mancunian1986
Ανώτατος
50
Πόντοι:
17.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsontopoulos, blizardeye, piko και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2025
Εξαιρετική κριτική!!!!! άρτια, ολοκληρωμένη και πλήρεις, ακριβώς όπως πρέπει να είναι μια κριτική, σε ευχαριστούμε φίλε μου.
review reaction 1 Leviathan, mancunian1986
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1