Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παλια συναντηση, μεσα στον Ιουλιο. Γραφω κριτικη σε περιπτωση που ξαναερθει. Ηταν η πρωτη που ειχα δει απο αυτο το πρακτορειο και κατι μου ειχε κανει κλικ. Η συννενοηση με το πρακτορειο ευκολη οπως και με τα αλλα "μεγαλα" πρακτορεια.

Αργησε 10 λεπτα αλλα μου δεν με νοιαζει ιδιαιτερα, αλλα μου αρεσε οτι ζητησε συγνωμη αρκετες φορες και απλως χαμογελαω και λεω δε πειραζει συμβαινουν αυτα. Αγγλικα πολυ φτωχα. Απο εμφανιση ειναι οπως στις φωτο, με τομες στο στηθος που φαινονται αλλα εμενα δεν με χαλασε. Καθαρη και χαμογελαστη κοπελα. Απο την 1 ωρα τα 10 λεπτα πρεπει απλως να διναμε γλωσσοφιλα, απο τα πιο υγρα φασωματα και για αυτο το αναφερω. Αλλοι που ανεφεραν οτι δεν φιλαει ειτε καπνιζουν ειτε εφαγαν σκορδα πριν το ραντεβου. Σε ολες τι στασεις που μαρεσουν . missionary, doggy συμμετειχε και μαρεσε πολυ. Ουτε ψευτικα βογγητα ουτε τιποτα περιεργες φωνες. Στην πιπα που εκανε δεν ειναι του στυλ μου αλλα με ρωτησε εαν μαρεσει και οταν της ειπα πως μαρεσει το ακολουθησε κατα γραμμα. Σταση 69 οπου και τελειωσε η φαση ηταν δεκτικη χωρις κοφτες και κρατησε αρκετα.

Social οχι πολλα πραγματα αλλα ευχαριστη κοπελα γενικα. Γενικα, μια ευχαριστη συναντηση που οταν εφυγα ενιωθα οτι περασα πολυ καλα. Εαν ξαναερθει θα την ξαναδω. +1 με +2 σε ολα στην βαθμολογια εκτος απο την επικοινωνια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, BigMountain και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2025
Τι λες βρε μαλάκα που καπνίζουμε και τρώμε σκόρδα
review reaction 3 review reaction 1 papaphilips, hornyasfuck, anonX|
05 Οκτωβρίου, 2025
@mauros gatos εαν δεν καπνιζεις ή τρως σκόρδα τότε δεν βλέπεσαι βρε μαλακα
T
TinyTiger
review reaction 3 Tsouk1, papaphilips, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
05 Οκτωβρίου, 2025
Γενικά οι Βραζιλιάνες δύσκολα κάνουν γλωσσόφιλα, αλλά δε θα είχα πρόβλημα να σε πιστέψω αν δεν έσπευδες να πεις αυτούς που είχαν διαφορετική εμπειρία βρομύλους. Βρομάει η φάση.
review reaction 1 hornyasfuck
05 Οκτωβρίου, 2025
@anonX αν διαβασεις κριτικες γενικα, υπαρχουν κριτικες οπου λενε οτι δεν εδιναν φιλια γιατι μυριζαν τσιγαρο. Επισης, το δυσκολα ειναι σχετικο. Σε σενα μπορει. Τωρα αν με πιστευεις, ειλικρινα στα @@ μου, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αδιαφορο μου ειναι. Υπαρχουν πολλες κριτικες που αναφερουν γλωσσοφιλα. Εαν σε σενα δεν δινουν, δεν ειναι δικο μου προβλημα. Επισης, εχω ανεβασει και κακες εμπειριες. Τωρα τι με ενδιαφερει αν σου βρωμαει η φάση μονο εσυ ξερεις. Αν παιρνετε την κριτικη προσωπικα, δικες σας ανασφαλειες ειναι.
T
TinyTiger
review reaction 3 review reaction 1 Tsouk1, papaphilips, hornyasfuck
05 Οκτωβρίου, 2025
Έχουμε δει τυπάδες σαν εσένα κάμποσους. Το θέμα είναι να μη πιστέψει τα φίδια κανας ανθρωπάκος και πετάξει τα λεφτά του με τις @@διές που γράφεις.
review reaction 1 hornyasfuck
05 Οκτωβρίου, 2025
Μέχρι και η Agatha σου έδωσε φιλιά με γλώσσα βλέπω. Τις ξεκλείδωσες, μεγάλε. Μόνο πετσέτα δε διάβασα να πέφτει στο πάτωμα.
review reaction 3 review reaction 1 Heavywash, HoneyVoskos, hornyasfuck
06 Οκτωβρίου, 2025
Τιγράκο σε όλα μέσα έπεσες μπαγάσα!
Έφαγα τζατζίκια και τυροκαυτερές, κάπνισα ένα πακέτο μάλμπορο και είμαι και κακάσχημος:hi:Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck
06 Οκτωβρίου, 2025
@anon και εγώ έχω γνωρίσει κομπλεξικους καραγκιοζηδες σαν και σένα. Τι πετσέτες μου λες τώρα δεν έχω ιδέα. Εάν εσένα δεν σε φιλάνε οι γκόμενες ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ φαντάζομαι τι διασταύρωση τράγου με ασβού είσαι. Δεν είπα ούτε τίποτα εξωφρενικό ούτε τίποτα περίεργο.

@mauros gatos βρεθείτε με τον βλάκα από πάνω, είμαι σίγουρος ότι μεταξύ σας θα φιληθείτε.
T
TinyTiger
review reaction 3 ΦΑΚΙΡΗΣ, hornyasfuck, papaphilips
06 Οκτωβρίου, 2025
Εισπράττεις επιθετικότητα γιατί είσαι επιθετικός, γυφτάκο.
Η Alana γιατί δε σου έδωσε γλωσσόφιλα αν τα δίνουν εύκολα οι Βραζιλιάνες, καθυστερημένε? Βρόμαγες? Τι της έκανες? Μήπως της φέρθηκες βίαια? Όπως δικαιολογείς υπηρεσίες που δεν τηρούνται για άλλους, έτσι μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι για σένα, νούμερο.
07 Οκτωβρίου, 2025
Πήγε για μπάνιο; Τελικά ήταν κλώνος ο ελ τιγρίνιο;
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2