Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 63309
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντηση πριν 3 βδομαδες περιπου. Γενικα ολες οι λατινες που εχω δοκιμασει σε αυτο το γραφειο ηταν ολες καλες εμπειριες εκτος απο μια. Αρχικα ειχα καλεσει για αλλη κοπελα αλλα δεν μπορουσε εκεινη την ωρα, οποτε μου προτειναν την Agatha.

Εμφανασιακα ειναι οπως στις φωτογραφιες, μπορει ενα ελαχιστο κλικ πιο κατω απο τις φωτο που ειναι αναμενομενο. Ομορφο προσωπο παντως. Ψηλη για κοπελα, πιο πανω απο αυτο που αναγραφεται νομιζω, κοντα στο 1.75. Με εφτανε κοντα στον λαιμο, οποτε υποθετω ειναι καπου εκει. Σωματικα, γυμναζεται και το καταλαβαινει καποιος που ασχολειται απλως εχει λιγα κιλα παραπανω, που εμενα προσωπικα δεν με ενοχλουν καθολου. Αρκετα εποικινωνιακη, για λατινα αρκετα καλα αγγλικα να κανεις λιγο χαβαλε, να πεις τιποτα. Φιλικη, χαμογελαστη, νιωθεις ανετα γρηγορα. Καθαρη και μυριζε ομορφα.

Φιλι με γλωσσα εδινε και δεν ειχε καποιο κοφτη εκει. Ρωτησε τι μαρεσει. Σε ενα σημειο γαργαλιεται ( στο λαιμο ), αλλα στηθος και νινι ολα καλα. Τωρα σε στασεις, παντα κανω στασεις που ειμαι ενεργος εγω οποτε για cowgirl η reverse δεν εχω ιδεα αν εχει αντοχες η εαν το εχει. Αλλα σε missionary και doggy εχει μια χαρα σταση και το ευχαριστιεσαι.

Γενικα μια αρκετα ευχαριστη ωρα, οι βαθμολογιες ειναι περιπου +1 +2 απο αυτα που εβαλα, γιατι μεχρι εκει με αφηνει το συστημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, doc_lin και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2025
Συμφβνω οτι σε ύψος είναι περισσότερο απο αυτο που αναφέρει, τουλαχιστον 1:75. Ξέχασα και εγω να το αναφέρω στην κριτικη μου.
ΓΠ
Γιώργος Παπ.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1