Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 66299
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καταρχάς την ερώτηση του τίτλου την έκανε η κοπέλα σε εμένα και οχι εγώ στην κοπέλα. Εμφανισιακά είναι κοπελαρα, αρκετά εντυπωσιακή, ιδιεταιρα ντυμένη αν και εύσωμη. Αν και έχε λιγαι κιλά, σε καμία περίπτωση δεν τη λες χοντρή, αφου είναι σφιχτή και δεν έχει καθόλου κοιλιά. Το δέρμα της είναι και αυτο πολυ ωραιο. Εκτός απο όμορφη έχει και μία πολύ θετική αύρα αλλά και συμπεριφορά. Τέλος στα θετικά να προσθέσω ότι ήταν και πολύ καθαρή. Οσον αφορά τις υπηρεσίες, στα πολύ θετικά για εμένα είναι οτι δε μου έβγαλε οτι ακολουθεί πρόγραμμα κασέτα αλλά δείχνει να το ζει. Το μόνο αρνητικό που έχω να παραθέσω οσον αφορά τις υπηρεσίες, ειναι οτι μου αναφερε οταν της ζήτησα οτι δεν της αρέσει να γλύφει αρχιδια, οπότε και δε μου το έκανε. Κατα τα άλλα ηταν δεκτικοτατη σε ολες τις στάσεις και έδειχνε να το ζει. Στον πρώτο γύρο άλλαζα συνέχεια στάσεις προκειμένου να καθυστερήσω όσο γίνεται το τελείωμα. Μετά το τέλος και τα ντους, αφου μιλήσαμε λίγο, ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος. Εκεί την είχα πάρει μονότερμα στο πισοκωλητο, σταση που μου είπε οτι της αρέσει. Μετά απο λίγη ώρα κουραστηκα και είπα να βγω και να την παίξω λίγο για να χυσω. Εκεί με ρώτησε εαν ημουν κουρασμένος. Οπότε και δεν απάντησα και ξαναμπηκα μέσα της. Συνέχισα για λίγη ωρα ακόμα αλλά τελικά βγήκα και την έπαιξα για να ολοκληρωσω. Γενικά έχω να πω οτι η συνολική εμπειρία ηταν παρα πολύ καλή και συστήνεται σε όλους εκτός απο τους μοντελακηδες. Το καλό γαμησι ειναι ανανεωτικό ?.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΓΠ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, ypotaktikos97, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2025
Την είχα πάρει για 1 ώρα τον περασμένο Ιούνιο. Συμφωνώ με όσα λες αλλά μ' εμένα γλωσσόφιλα καθόλου. Μόνο επιφανειακά φιλιά στο στόμα. Πάντως ωρίο μουνάκι για πολύ γλύψιμο (όπως και έκανα), ωραίο στήθος και πολύ σφικτό σώμα που μου άρεσε πολύ. Αν έδινε γλωσσόφιλα και ήταν πιο δοτική θα ήθελα να την δω πάλι, αλλά μάλλον δεν θα την ξαναδώ. Αντίθετα θέλω οπωσδήποτε να δω πάλι την Yuki από το ίδιο γραφείο που ήταν ηφαίστειο κάβλας (όταν και αν μας ξανάρθει). Τα πιο ωραία γλωσσόφιλα ever.
review reaction 1 hornyasfuck, anonX|
05 Οκτωβρίου, 2025
Καλησπέρα, γλωσσοφιλα δε ζήτησα
ΓΠ
Γιώργος Παπ.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2