Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ειχα κλεισει με αλλη κοπελα αλλα περιπου 2 ωρες πριν το ραντεβου το γραφειο εστειλε μηνυμα οτι πρεπει να αλλαξει η να ερθει αλλη κοπελα, μου προτεινε μερικες κοπελες μεταξυ τον οποιων και η Carol, βλεπω φωτογραφιες, ακριβως στα γουστα μου, κλεινω. Συμπεριφορα γραφειου αψογη.

Φτανει η κοπελα στην ωρα της, απο κοντα μειον τη λαμψη και συν αρκετα τατου, ψηλη και γενικα πολυ εντυπωσιακη. Κανει ενα γρηγορο μπανιο, εμφανιζεται με εσωρουχα οπου φαινεται ενα εξαιρετικο σωμα. Δεν ξερω γιατι συναγωνιστες λενε οτι χρειαζεται παραπανω γυμναστηριο, κακο δεν θα της εκανε οπως και σε κανεναν αλλα το σωμα της ειναι εξαιρετικο. Εκει τελειωσαν τα καλα ομως.

Φιλι οχι - ουτε στα χειλια, γλυψιμο (εγω) οχι. Δαχτυλο δε με νοιαζει, σχεδον ποτε δε βαζω. Γενικη συμπεριφορα μουφα, ψευτο PSE αλλα με την κρυαδα που εφαγα δεν ειχα πλεον ορεξη. Παρ'αυτα πηρε μια καλη αλλα γρηγορη πιπα, περασε σκουφο αστραπιαια και στηθηκε στα 4 (ο κωλος εχει γραψει πολλα χιλιομετρα), come on baby, oh my god it's too big κλπ βλακειες, εχυσα γρηγορα, εκανα ο καθενας ενα γρηγορο ντους οπου ζητησε να παει για τσιγαρο (στο μπαλκονι του ξενοδοχειου). Μετα απο λιγο γυρισε για δευτερο γυρο οπου απλα μου τον επαιξε και τα πηρε στην κοιλια. Μετα ενω ντυνοταν - εκανε ντους - εκανε βλακωδεις ενοχλητικες ερωτησεις με ειρωνικο υφος τυπου "τωρα πισω στη γυναικα σου, ε;".

Αν δεν ειχε βλακωδες τουπε, ειρωνια, και εκανε ο,τι πρεπει να κανει θα ηταν τρομερη εμπειρια με την εμφανιση της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, piko, BigMountain και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2025
αυτά τραβάμε .

πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά,
και ακούμε και ηλίθια σχόλια ,
από την καθε μια , που την είδε
κήνσορας της ηθικής και του εγγάμου βίου .
review reaction 1 hornyasfuck, piko
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1