Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 92 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η ημερομηνία ενδεικτική, καθώς την συνάντηση δύο φορές. Την πρώτη πριν γίνει ξανθιά και η δεύτερη πρόσφατα. Η εμπειρία μου σε CGs μικρή. Ωστόσο έχω άποψη περί αντικειμενικής κριτικής στην εμφάνιση , καθώς ακόμη και τώρα στα 40 μου βγαίνω σε μπαράκια , μπουζούκια και γενικά κυκλοφορώ πολύ. Επομένως ως προς την εμφάνιση είναι βέβαια ότι είναι υπεροχη αφού έχει ματαρες και σωματαρα. Όταν την συνάντησα πρώτη φορά μου άρεσε πολύ , φυσικά χαρακτηριστικά, καστανό μαλλί κλπ Ήρθε με ένα μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την απίστευτη σιλουέτα της. Επομένως καυλωσα φουλ. ΑΛΛΑ η δεύτερη συνάντηση.... Αν και είχα εικόνα... Όταν εμφανίστηκε ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ... Το ξανθό την μεταμόρφωσε... Σε συνδυασμό με τις ματαρες της , την έκανε κάτι εξωτικό... Το φόρεμα .. Σκέφτηκα να την πάρω επιτόπου και να την βγάλω για ποτό.... Δεν θα υπήρχε άνδρας να μην καυλώσει με αυτή την εικόνα... Ανοιχτόχρωμο , με βαθύ ντεκολτέ που διέγραφε την κωλαρα.... Την σκέφτομαι και καυλώνω.... (Ίσως έπρεπε να της ζητήσω να βγάλω και να ανεβάσω φωτό εδώ ή στο νήμα της...)

Αυτά περί εικόνας ... Στο αγώνα ... Θεωρώ ότι είναι και θέμα χημείας... Αλλά με αυτήν την εικόνα, την κωλαρα, τις βυζάρες και την διάθεση (που είχε και στις δύο συναντήσεις μας) θεωρώ ότι δεν γίνεται να μην είναι ο αγώνας τελειος και να μην καυλώσει κάποιος. @τζινα22 σε ευχαριστώ. Πλέον αποτελείς τον κύριο λόγο να έρχομαι στην Αθήνα.
Υγ1 ο άντρας παλιάς κοπής
Υγ2 την ερωτεύεται κάποιος ευκολαΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι: