Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 7 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με την Αλεξάνδρα είχα συναντηθεί αρχές του χρόνου όταν ήταν σε άλλο γραφείο , και ήταν ένα ραντεβού που θα το θυμάμαι για πολύ καιρό .
Αποφάσισα λοιπόν να την δω ξανά και αυτή την φορά είδα μία "άλλη" Αλεξάνδρα.
Θυμάμαι ότι ήταν λιγομίλητη , ήσυχο κορίτσι , και ενώ τα αγγλικά της είναι οκ, φαινόταν ότι το επικοινωνιακό δεν το είχε.
Έρχεται στο ξενοδοχείο στην ώρα της , αεράτη πολύ , λίγο ντιβέ , αυτή την φορά πολύ επικοινωνιακή .
Ντυμένη στην πένα , οι φωτογραφίες ακριβέστατες .
Μου έκανε εντύπωση που με θυμήθηκε κιόλας , δεν την πίστεψα , μου είπε τον λόγο γιατί με θυμάται , δεν θα γράψω γιατί ,αλλά εγώ κολακεύτηκα .
Βγάζει τα ρούχα της αμέσως , ζητάει ποτό ,ανάβει το τσιγαράκι της .
Έρχονται τα ποτά μας , και άρχιζε να μου λέει για τα σχέδιά της , τις επενδύσεις της , τα πολύωρα - πολυήμερα ραντεβού της , την Ελλάδα και τους Έλληνες, δεν έβαζε γλώσσα μέσα
Την άφησα να τα πει , μικρό κοριτσάκι είναι ,παρόλο που μου είχαν φύγει τα σάλια
Έχει αποκτήσει έναν άλλο αέρα , διαφορετική συμπεριφορά , καμία σχέση με την Αλεξάνδρα που είχα συναντήσει .
Μετά από ώρα αρχίσαμε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο θέμα , πάω να την φιλήσω ,μου λέει όχι με γλώσσα , μετά τα έδωσε, αλλά όχι τόσο απλόχερα και βαθειά όπως στο πρώτο ραντεβού..όπως και όποτε τα ήθελε αυτή ... Μορφασμοί , κομπλιμέντα και βογγητά σε άκρως επαγγελματικό στυλ , αλλά σκέτη κάβλα.
Δεν θέλω να επεκταθώ σε άλλες λεπτομέρειες , θα μπορούσα να γλείφω πάντως για ώρες , όλο το ραντεβού είχε κάτι διεκπεραιωτικό, όχι όμως σε ενοχλητικό σημείο .
Είναι ένα όμορφο γλυκύτατο πλάσμα που έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση , δεν μετανιώνω που την είδα πάλι , παρόλο που το πρώτο ραντεβού ήταν πολύ καλύτερο, και δεν αποκλείω να την ξαναδώ .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
xan4625
Ανώτερος
39
Πόντοι:
7.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Aragorn135, miraculous mandarin και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2025
Σε λάθος γραφείο έβαλες την κριτική.
review reaction 3 review reaction 4 xan4625, Antidote, Yatoputso και 2 άλλα μέλη
29 Σεπτεμβρίου, 2025
@senteron .. γεράματα φίλε Κεφάλι σε τοίχο!
Αν το δει ο διαχειριστής ,ας κάνει ένα θαύμα
29 Σεπτεμβρίου, 2025
@Senteron Έχει χάσει το μυαλό του! Καφές
review reaction 3 xan4625
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3