Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 4 10
Call-Girls
17181
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συνάντηση αρχές Αυγούστου. Με το που είδα τις φώτο από το κοράσιο στη σελίδα του γραφείου μου έγινε έμμονη ιδέα. Να κάνω μία παρένθεση και να δώσω μία κίτρινη κάρτα στο γραφείο διότι έκλεισα την κοπέλα αλλά έφαγα άκυρο τελικά, ένω ήμουν ήδη στο δωμάτιο και περίμενα. Μου πρότειναν εναλλακτικές αλλά δεν ήμουν σε φάση να τα σκάσω απλά για να ρίξω ένα μανίκι καθώς ήθελα το συγκεκριμένο κορμί, καλή καρδιά λοιπόν και έκανα γαργάρα το παράβολο του ξενοδοχείου ανανεώνοντας το ραντεβού για επόμενη μέρα. Στα της συνάντησης λοιπόν η κοπέλα την επόμενη ήρθε κανονικά στην ώρα της. Ελαφρώς διαφορετική στο πρόσωπο λόγο έλλειψης ρετούς και ήταν σχετικά άβαφη αλλά δεν με χάλασε. Παραθέτω απο την αρχή το μεγάλο αρνητικό της συνάντησης, η κοπέλα ήταν εμφανώς πτώμα, την είχατε πεθάνει ρεμάλια και εγώ ήμουν το τελέυταίο ραντεβού της ημέρας. Στα θετικά, βγάζοντας το φορεματάκι της αποκαλύφθηκε ένα κορμάκι ολόλευκο με ενα κωλαράκι μούρλια και ένα ωραίο ενισχυμένο στηθάκι, γρήγορο φρεσκάρισμα και με το που έρχεται το κορίτσι στο κρεβάτι και πέφτουν μερικά πεταχτά φυλάκια, δεν χάνω χρόνο και βουτάω ανάμεσα από τα ολόλευκα μπουτάκια για να ανακαλύψω ένα τρομερό ροζ μουνάκι με μία καστανόξανθη γραμμούλα που με τρέλανε και το τίμησα με το παραπάνω. Η συνέχεια είχε τίμία περιποίηση από μέρους της, σεξ σε 2-3 στάσεις και τελείωμα στο στηθάκι της. Μετά από εκ νέου φρεσκάρισμα και από τους δύο η κοπέλα ώντας και κουρασμένη ήρθε και κούρνιασε στην αγκαλιά μου όπου κάναμε ένα σόσιαλ με τη βοήθεια τρανσλέιτορα. Προς τιμήν της έκανε κάποια χάδια για να έχουμε ανόρθωση για δεύτερο γύρο και με προτροπή μου και χωρίς να θέλω να την κουράσω πολύ, ώντας και εγώ ελαφρώς κουρασμένος, την έβαλα για πίπα όπου ξαπλώμένη πλαγίως ανάμεσα στα πόδια μου και με το κεφάλι της να έχει για μαξιλάρι το μπούτι μου ρούφαγε με μανία ώσπου με τελείωσε και μείναμε εκεί αρκετά λεπτά με εμένα να της χαιδεύω τα μαλλιά και να χαλάρώνουμε μέχρι να έρθει η ώρα να αποχωρήσει. Από τη μία κρίμα που δεν την πέτυχα πιο φρέσκια, από την άλλη δεδομένου ότι δεν αναζητώ απαραίτητα τα πορνοσταρικά γαμήσια δεν με χάλασε και της βγάζω το καπέλο γιατί παρόλο που ήταν πτώμα και δεν είχε μία ενέργεια να με ανεβάσει, ήταν τίμια, έκανε ότι μπορούσε και το πιο σημαντικό δεν έμεινε σε κουτοπονηριές του να φύγω πιο νωρίς και δικαιολογίες του είμαι κουρασμένη, δεδομένου οτι δεν έκατσε και πολύ Ελλάδα και θα μπορούσε να την κάνει την αρπαχτή.
Βαθμολογία σύμφωνα με όσο μου επιτρέπει το σύστημα.
Βαθμολογία σύμφωνα με όσο μου επιτρέπει το σύστημα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2025
Άρα ΚΑΙ αφερέγγυο το γραφείο στο να κανονιστεί το ραντεβο΄ύ ΚΑΙ σου την έστειλε πτώμα. Πολύ επιεικής ήσουν στη βαθμολογία σου. Έπρεπε να σου κόψουν τουλάχιστο ένα τριαντάρι για δωμάτιο, μετακινήσεις κλπ. Ρίξε μια θαφτική κριτική στην καρτέλα του γραφείου.

hard_rocker
28 Σεπτεμβρίου, 2025
Αφερέγγυο την πρώτη φορά ναι, όπως είπα καλή καρδιά αλλά κίτρινη κάρτα. Όσον αφορά την κούραση επικοινώνησα και εγώ αργά και κανονίστηκε για ακόμη πιο αργά το ραντεβού, Αύγουστο μήνα που υπήρχαν κενά σε δυνατά χαρτιά και το κορίτσι μαλλον ήρθε για λίγες μέρες να βαστάει τα μπόσικα και πρέπει να έφαγε πολύ πούτσα. Ημουν λίγο υποψιασμένος αλλά αφού όμως δεν με φόλιασε και πέρασα καλά δεν τίθεται θέμα.

Yellow King
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2