Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 3 10
Call-Girls 60853
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Χρωστόυμενη από τα μέσα καλοκαιριού. Συννενοήση της τελευταίας στιγμής και αφού το γραφείο ενημέρωσε ότι είναι διαθέσιμη λέω φύγαμε γιατί το μωρό με είχε αρρωστήσει με τις πρόστυχες φωτογραφίες του. Χτυπάει πόρτα όταν έκανα ακόμα ντουζ οπότε αρπάζω πετσέτα και πάω να υποδεχτώ το κορίτσι. Μπαίνει στο δωμάτιο χαμογελαστή, άνετη και ντυμένη casual που προσωπικά το προτιμώ, ξεκινάει ένα σόσιαλ που με έκανε να νιώσω άνετα και ότι γνωριζόμαστε χρόνια. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και σε χρόνο dt μένει ολόγυμνη. Τρομέρό το θέαμα, έμεινα μαλάκας, βυζάρες, μαυρισμένη και λαχταριστή. Η κοπέλα δεν είναι για πορνοσταρικά γαμήσια, κινείται σε GFE καταστάσεις, παίχτηκε ένας γύρος με διάρκεια και λίγο απ'ολα. Φιλάκια αρκετά, η γλώσσα λίγο δυστακτική, μουνάκι και βυζί για ατελείωτο γλυψιμο, τελείωμα που αλλού στις τορπίλες τις, όπου μου υποδεικνύε οτι "εδώ τα θέλω" όλα. Γενικά πέρασα ωραία, η Χριστίνα εκτός από πολύ ωραίο μωρό είναι και πολύ ευχάριστο άτομο, ευγενική, γλυκιά και με χιούμορ.

Βαθμολογία σύμφωνα με όσο μου επιτρέπει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Yellow King
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, lucifer69, SailorGr και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2025
Η αίσθηση στο βυζί πως είναι, γιατί φαίνεται υπερβολικά ψεύτικο. Η δουλίτσα είναι καλή;
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625
27 Σεπτεμβρίου, 2025
Φόρα παρτίδα πρόσωπο είναι πολύ σπάνιο από Ελληνίδα. Τόσο έχει κανονικοποιηθεί το επάγγελμα πια που δε φοβούνται μην τους δουν γνωστοί και συγγενείς με το μουνί έξω;;
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, mauros gatos
28 Σεπτεμβρίου, 2025
Βυζί βυζάρα, καλή δουλειά έχει γίνει. Προσωπικά μου άρεσε. Θεωρώ οι βυζολάγνοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι
review reaction 1 Mutunus Tutunus, hornyasfuck
28 Σεπτεμβρίου, 2025
Το ελαφρώς επεξεργασμένες κυρίως για το πρόσωπο, το λες διότι σε πλερώνουν ή είσαι τυφλός?

Π
review reaction 1 hornyasfuck
29 Σεπτεμβρίου, 2025
@pokahontas Το λέω διότι αυτό είναι μπρο, η επόμενη επιλογή ήταν να βάλω οτι οι φώτο είναι παραπλανητικές, που δεν είναι. Ούτε εμένα με τρελένει η έξτρα επεξεργασία που έχει επιλέξει να κάνει το γραφείο στις φώτο το κοριτσιών αλλά όπως και στο Big Mac έτσι και εδώ αναγνωρίζω ότι υπάρχει επεξεργασία, γυαλάδα για λόγους μάρκετινγκ.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5