Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 92 10
Call-Girls
635557
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά από κάποιες προσπάθειες να κλειστεί ραντεβού, επικοινωνία νωρίς το μεσημέρι και τελικά βρήκαμε που μας βόλευε, να τονίσω ότι όποτε έστελνα, λάμβανα απάντηση. Μετά από μια 10λεπτη καθυστέρηση, ακούω αυτό το μαγικό χτύπημα στην πόρτα, ανοίγοντας είδα μια ξανθιά κοπέλα με υπέροχα πράσινα μάτια, ντυμένη στα άσπρα με ένα σορτσάκι όπου ο κώλος και τα πόδια της ήταν εξαιρετικά κοντά στα γούστα μου κι ένα τοπάκι όπου από το πλάι το στήθος ήταν έτοιμο να εκραγεί! Δεν είμαι βυζολάγνος αλλά ομολογώ ότι έβγαζαν μάτι και τα τίμησα δεόντως. Οι απαραίτητες συστάσεις για να σπάσει ο πάγος και ένας ερωτισμός πλημμύρισε το δωμάτιο, ήξερε τι, πως και, το σημαντικότερο, γιατί ήταν εκεί. Μετά από ντουζάκι είχε έρθει η ώρα...έχει εξαιρετική επιδερμίδα που δε χορταίνεις να την χαϊδεύεις, τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, επιθετική με τη γλώσσα της στα φιλιά
και σιγά σίγα κάθοδος προς τα κάτω, με μεγάλη στάση για την περιποίηση του στήθος της, το μουνάκι της λαχταριστό, μοσχομυριστό, έτοιμο να το φας, δέχεται και δάχτυλα, γενικά δε μου είπε όχι σε ό,τι κι αν της ζήτησα. Περιποίση από μεριά της, πολύ καλή τεχνική, υγρή, με φτυσίματα και περιήγηση από όλη την περιοχή, το clue όμως ήταν όταν με κοίταγε με αυτές τις ματάρες και να μη μπορώ να πάρω το βλέμμα μου, μια από τις ματάρες της και μια από τον καθρέπτη που έβλεπα την κωλάρα της στημένη, ονειρική σκηνή!
Στα σεξ είχαμε εναλλαγές με ιεραποστολικό, cow, doggy(πολύ ωραίο το κωλαράκι της) με εντάσεις, φωνές και το κορίτσι να δίνει ρεσιτάλ με τις ατάκες της καθ όλη τη διάρκεια, το τελείωμα ήρθε στο στοματάκι της με εμένα να την κοιτάω μέσα στα μάτια!
Περάσαμε αρκετή ώρα ξαπλωμένη, ωραία η κουβέντα μαζί της, μετά από μπανάκι ξεκίνημα δεύτερου γύρου, που ήταν μια επανάληψη του πρώτου, αν προσθέσουμε κι ένα ισπανικό
τελείωμα δεν ήρθε αν και προσπάθησε το κορίτσι πολύ, πολύ καυλωτικό σκηνικό προς το τέλος με εμένα να την παίζω και εκείνη απέναντι μου να παίζει το μουνάκι της και να φωνάζει από την καύλα, δίνοντας μου το χέρι της να γευτώ τα υγρά της! :smiling-face-with-heart-eyes:
Ένα σχόλιο ακόμα για όλο το ραντεβού, στο αγωνιστικό μέρος νόμιζα ότι γυρνάμε τσόντα, εντάσεις, φωνές, ασταμάτητες καυλωτικές ατάκες, σενάριο δεν υπήρχε (τουλάχιστον εγώ δεν το διάβασα, αυτσχεδίασα
).
Συνολικά ένα ακόμα πολύ πετυχημένο ραντεβού, πέρασα υπέροχα κι έφυγα ανάλαφρος σαν πουλάκι, ανανεώσαμε το ραντεβού μας όταν επιστρέψω Αθήνα, αλλά αυτή τη φορά ΜΑΖΙ με τη γυναίκα μου...και ίσως με κάποιο ακόμα από το εξτρα της
και σιγά σίγα κάθοδος προς τα κάτω, με μεγάλη στάση για την περιποίηση του στήθος της, το μουνάκι της λαχταριστό, μοσχομυριστό, έτοιμο να το φας, δέχεται και δάχτυλα, γενικά δε μου είπε όχι σε ό,τι κι αν της ζήτησα. Περιποίση από μεριά της, πολύ καλή τεχνική, υγρή, με φτυσίματα και περιήγηση από όλη την περιοχή, το clue όμως ήταν όταν με κοίταγε με αυτές τις ματάρες και να μη μπορώ να πάρω το βλέμμα μου, μια από τις ματάρες της και μια από τον καθρέπτη που έβλεπα την κωλάρα της στημένη, ονειρική σκηνή!Στα σεξ είχαμε εναλλαγές με ιεραποστολικό, cow, doggy(πολύ ωραίο το κωλαράκι της) με εντάσεις, φωνές και το κορίτσι να δίνει ρεσιτάλ με τις ατάκες της καθ όλη τη διάρκεια, το τελείωμα ήρθε στο στοματάκι της με εμένα να την κοιτάω μέσα στα μάτια!
Περάσαμε αρκετή ώρα ξαπλωμένη, ωραία η κουβέντα μαζί της, μετά από μπανάκι ξεκίνημα δεύτερου γύρου, που ήταν μια επανάληψη του πρώτου, αν προσθέσουμε κι ένα ισπανικό
τελείωμα δεν ήρθε αν και προσπάθησε το κορίτσι πολύ, πολύ καυλωτικό σκηνικό προς το τέλος με εμένα να την παίζω και εκείνη απέναντι μου να παίζει το μουνάκι της και να φωνάζει από την καύλα, δίνοντας μου το χέρι της να γευτώ τα υγρά της! :smiling-face-with-heart-eyes:Ένα σχόλιο ακόμα για όλο το ραντεβού, στο αγωνιστικό μέρος νόμιζα ότι γυρνάμε τσόντα, εντάσεις, φωνές, ασταμάτητες καυλωτικές ατάκες, σενάριο δεν υπήρχε (τουλάχιστον εγώ δεν το διάβασα, αυτσχεδίασα
).Συνολικά ένα ακόμα πολύ πετυχημένο ραντεβού, πέρασα υπέροχα κι έφυγα ανάλαφρος σαν πουλάκι, ανανεώσαμε το ραντεβού μας όταν επιστρέψω Αθήνα, αλλά αυτή τη φορά ΜΑΖΙ με τη γυναίκα μου...και ίσως με κάποιο ακόμα από το εξτρα της

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν