Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 103366
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία ενδεικτική πάντως μέσα στο καλοκαίρι που πας πέρασε.
Βράδυ είχα ορέξεις και έκανα ένα τηλέφωνο πιστεύοντας πως δεν θα βρώ κάτι αξιόλογο λόγω μέρας και ώρας, η τηλεφωνήτρια μου λέει δυο ονόματα με λίγες και καθόλου κριτικές και για το τέλος κρατούσε το δυνατό χαρτί Paris διαθέσιμη , here we go που λέει και ένας γνωστός Ιταλός κλείνω με 1000 αφού την είχα σταμπάρει καιρό.Πάω παίρνω δωμάτιο σε γνωστή γαμιστρώνα και περιμένω την Βραζιλιάνα ενώ έχω κάνει ντους κλπ και πέντε λεπτά νωρίτερα φτάνει η κοπελάρα. Είσοδος με ένα υπέροχο τιρκουάζ φόρεμα μέσα στη τρελή χαρά.
Απο εμφάνιση αυτό που βλέπετε στις φωτο ισχύει, πρόσωπο ελάχιστη ανάλυση αλλα σε νορμαλ πλαίσια και σε καμία περίπτωση δεν χαλάει την γενική εικόνα.
Μένει γυμνή και εμφανίζεται μπροστά μου ένα υπέροχο μπαμπάτσικο σώμα (σε καμία περίπτωση χοντρή η κοπέλα) με έναν απίστευτο μεγάλο κώλο και δυο πλαστικά βυζιά (το τατουαζ λίγο fail).
Πάει για μπάνιο και μετά απο λίγο επιστρέφει ,την παίρνω αγκαλιά ,ξεκινάμε 69 στο κρεβάτι και απο την πλευρά της κάνει μια πολύ καλή πίπα με mouthfuck απο μόνη της και 2 dt .Πλαστικό και γρήγορα μέσα γιατί μπορούσε να με τελειώσει με την πιπάρα της και ξεκινάμε μίσιον (έβαλε λίγο τζελ αλλα η αίσθηση ήταν οκ παρά την προχωρημένη ώρα) που πήγε μπόμπα για δέκα λεπτά μέχρι που έβγαλα το μπαλόνι για να τελειώσω δυνατό φορτίο στις βυζάρες αφού είχα μια βδομάδα αποχή.
Μπάνιο και οι δυο κ ωραίο πεντάλεπτο σοσιαλ με πολύ καλά αγγλικά για LatAm (μου είπε γιατί) ,μου έλεγε πως της αρέσει πολύ η Ελλάδα και έρχεται συχνά (όπως τώρα οπότε και για αυτό γράφω την κριτική). Ξεκίνημα με εξίσου καλή πίπα ,μου έδινε την εντύπωση πως αγαπούσε την πούτσα μου και όταν είχε γίνει πέτρα μπαλόνι και cow που ήταν δυνατή μέχρι που κουράστηκε η κοπέλα οπότε στήθηκε στα τέσσερα και το θέαμα ήταν πολύ καλό,δυνατή και στα 4 έδωσε ρέστα με 2 χυσίματα εκ μέρους της και τρελό twerk στην πούτσα μου .Για 20 λεπτά η κοπέλα έδωσε ρέστα χωρίς μισή διαμαρτυρία και κάπου εκεί ήρθε το τέλος.
Θα την χαρακτήριζα PSE γιατί όταν έδινα γκάζια ακολουθούσε και γούσταρε.
Μπάνιο φιλάκι και καληνύχτα.
Η κοπέλα είναι άριστη επαγγελματίας και αξίζει καθότι vfm σε σχέση με κάτι τρέλες που βλέπουμε απο μπάζα.
Βαθμολογία αυτή γιατί δεν με αφήνει παραπάνω το σύστημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 04, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή