Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 93 10
Call-Girls 387333
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
‌Πιστεύω ότι ο τίτλος τα λέει όλα. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσα να μην αφιερώσω μια κριτική σε αυτό το εξαιρετικό κορίτσι.
‌Η συνάντηση έγινε χθες στο γνωστό hotel του Βασιλη.
‌Να ξεκινήσουμε λοιπόν από τα "αρνητικά".Με ειδοποίησε έγκαιρα ότι θα καθυστερήσει 15' τα οποία έγιναν 25'. Η αλήθεια είναι ότι μου προκάλεσε μια μικρή ανησυχία μέχρι να ακούσω το γνώριμο χτύπημα στην πόρτα. Ανοίγω λοιπόν και αντικρύζω ένα πολύ όμορφο κορίτσι ντυμένο απλά κάτι το οποίο δεν σε προδιαθέτει για ότι ακολούθησε. Λίγα λεπτά για τις συστάσεις, μπήκε για ντους και εμφανίστηκε με ένα πολύ καβλωτικο σετ εσωρούχων. Κορμί για τα γούστα μου εξαιρετικό, βυζάκια φυσικά 2αρια με piercing που προσωπικά με έφτιαχνε, κωλος υπέροχος τον οποίο δεν δίνει οπότε και δεν ζήτησα, ειδικά η θέα στα τέσσερα ήταν σαν πίνακας ζωγραφικής! Πίπα από τις καλύτερες που έχω ζήσει γι'αυτό και η πρώτη κατάθεση έγινε στο στόμα της χωρίς να στάξει σταγόνα. Ντουζακι και φουλ για δεύτερο γύρο. Πέρασμα προφυλακτικού και cowgirl, doggy, ιεραποστολικό. Η αίσθηση ωραία και έδειχνε να το απολαμβάνει. Δεύτερο τελείωμα και κατάθεση πάλι στο στόμα. Σίγουρα θα την ξαναδώ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 23, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: