Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 18302
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Εντυπωσιακή μιγάδα γκόμενα, με γυμνασμένο σώμα, οι φώτο και το αναγραφόμενο ύψος ακριβέστατο. Θα τη βαθμολογούσα με 10 στο σώμα αλλά με χάλασαν λίγο οι σιλικόνες και τα πολλά τατουάζ. Η επικοινωνία έγινε με τα λίγα Ισπανικά που έχω μάθει από την κουκουβάγια, η τύπισσα δεν ξέρει καθόλου αγγλικά. Επί του πρακτέου όμως ενώ είναι ευγενική και αρκετά άνετη, στο σεξ δεν πιάνει υψηλές επιδόσεις. Την πήρα γιατί μου αρέσουν οι πολύ γυμνασμένες γυναίκες και επειδή διάβασα στις προηγούμενες δύο κριτικές για δυνατό σεξ και πίπα ντιπ που τον εξαφανίζει για πλάκα. Στη δική μου εμπειρία τίποτα από τα δύο δεν επαληθεύτηκε, στη πίπα ήταν μέτρια και διεκπεραιωτική, στο σεξ στηνόταν μεν καλά και το θέαμα στα 4 ήταν μεν καταπληκτικό αλλά δεν άντεχε ιδιαίτερα σε δυνατούς ρυθμούς. Φιλιά χωρίς γλώσσα, με κάποια απροθυμία και φειδωλή στα προκαταρκτικά. Ευτυχώς για μένα είχε θετική απόκριση στις φάπες που έπεσαν στην κωλάρα της και έφαγε αρκετές! Μου έκανε και κάποιο σεξ σόου, έχωσε δάκτυλο στον κώλο της και πήρε ωραίες πορνο γκριμάτσες. Της έβαλα και εγώ κάποια στιγμή τον αντίχειρα στην καραδουλεμένη κωλότρυπά της αλλά δεν με άφησε για πολύ, ίσα ίσα για να με δελεάσει να δώσω +100 για πρωκτικό. Αν τυχόν την ξαναπάρω θα τα σκάσω, ίσως από πίσω τον τρώει πιο άνετα από ότι από μουνί, ίσως πάλι ώς καλή λατίνα να αποδίδει ανάλογα με τα χρήματα που λαμβάνει. 'Εχυσα αρκετά άνετα και ευχάριστα στον πρώτο γύρο αλλά η γενικότερη στάση της δεν με ενέπνευσε για δεύτερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Όχι