Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 8 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κυριακή μεσημέρι μετά από αποτυχημένη επίτευξη συνάντησης με ανεξάρτητη κοπέλα, πήρα σβάρνα τα γραφεία, μετά από ένα scouting αποφασίζω να κλείσω την κοπέλα νωρίς το βράδυ.
Πολύ καλή η επικοινωνία με το γραφείο, πρώτη φορά που παίρνω κοπέλα από το συγκεκριμένο γραφείο, μου ζήτησαν μισή ώρα πριν το ραντεβού να στείλω φωτογραφία με τον αριθμό δωματίου, κατανοώ τους λόγους που το ζήτησαν, έφτασα, έστειλα φωτογραφία και η κοπέλα έφτασε μισή ώρα αργότερα!
Χτύπημα της πόρτας, ανοίγω και βλέπω μια πολύ όμορφη, νεαρή και γλυκιά κοπέλα ίδια με τις φωτογραφίες αφαιρώντας την επεξεργασία που έχουν στο πρόσωπο. Φορώντας ένα σικάτο παντελόνι και ένα μπουστάκι που δεν ταίριαζαν με την ηλικία της αλλά της πήγαιναν εξαιρετικά, με ελάχιστο μακιγιάζ που το εκτιμώ πολύ. Περνάει μέσα, φιλάκι και πάει στην πολυθρόνα και με ρωτάει αν μπορεί να καπνίσει iqos, αρχίσαμε κουβεντούλα, δήλωσε καταγωγή από Ουκρανία ενω στην καρτέλα της γράφει Ρωσία, δήλωσε 21 που είναι σίγουρα εκεί κοντά, εμένα μου έκοψε 5 χρόνια από την πραγματική μου ηλικία Χεχε!, να είναι καλά το κορίτσι, τελειώνει το τσιγάρο και πάει για ένα ντουζάκι. Επιστρέφει γυμνή και αποκαλύφθηκε ένα νεανικό κορμάκι χωρίς την παραμικρή ατέλεια, στήθος μικρό (που δε με απασχολεί ιδιαιτέρως) κι ένα κωλαράκι για φάγωμα. Αφού τη ρώτησα τι δεν της αρέσει, δεν θέλει δάχτυλα και ιδιαιτέρως μακριά από όποια αλληλεπίδραση με την πίσω τρυπούλα της Χεχε! εννοείται καθ΄ όλα δεκτά. Καλά προκαταρκτικά, με φιλιά αρχικά χωρίς γλώσσα, κάπως διαστακτικά που εμένα με καύλωσε τρομερά, σιγά σιγά αφέθηκε και ξεκίνησα να τη γλύφω και να μη θέλω να σταματήσω, σύντομο στοματικό από μεριάς της και εν συνεχεία, με χρήση τζελ, περάσαμε στον αγώνα, εναλλαγή στάσεων, ιεραποστολικό σε διάφορες παραλλαγές, cow, στα όρθια κόντρα στο κεφαλάρι του κρεβατιού, με το τελείωμα να έρχεται σε doggy και εναπόθεση στο κωλαράκι και την πλατούλα της. Εξαιρετική η συμμετοχή της σε όποια στάση κι αν κάναμε, δε δυσανασχέτησε σε καμία στιγμή, μπανάκι και κουβεντούλα όπου μια ερώτηση με εξέπληξε, ρωτώντας με αν θέλω δεύτερο γύρο, της είπα πως....πάντα μπορούμε να προσπαθήσουμε Χεχε! είπε πως στα μονοώρα πολλές φορές δεν της ζητάνε δεύτερο γύρο :headbang:...αναρωτήθηκα εσωτερικά σε τι κόσμο ζούμε;Χεχε! Να έχεις αυτό το ξανθό αγγελάκι και να μη θέλεις να ρουφήξεις κάθε στιγμή του ραντεβού μαζί της.
Ξεκίνημα δεύτερου γύρου με εμένα πάλι να αρχίζω να τη γλύφω, παίζει να πέρασα ένα 10λεπτο στο τέλος εκείνη να λικνίζει το κορμάκι της γύρω από τη γλώσσα μου, που της την παρέδωσα να κάνει ΟΤΙ θέλει, παίζει να τελείωσε (όρκο δεν παίρνω! Χεχε!), στοματικό από μέρους της πολύ καλό, με εναλλαγές, χωρίς χέρι και σεξ ιεραποστολικό με εναλλαγές για να το έχω αυτό το αναψοκοκκινισμένο προσωπάκι μπροστά μου, όπου μετά από αρκετή μάχη κατέθεσα πάνω στην κοιλίτσα της και μόλις βρήκα ανάσα την ευχαρίστησα καθώς σπάνια θα τελειώσω και δεύτερη φορά σε μονόωρο ραντεβού.
Συνοψίζοντας, ένα απίθανο, μοναδικό ραντεβού, εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω την ανεξάρτητη που μου έριξε παπά :priest: Χεχε! και τελικά κανόνισα με την Αλεξάνδρα, καθώς στην τωρινή διαμονή μου στην Αθήνα δεν την είχα καν στο πλάνο, έτυχε λόγω των συγκυριών και φυσικά πέτυχε! Συμπεριφορά γραφείου εξαιρετική και με το ρόστερ που διαθέτει σίγουρα θα τιμηθεί στο μέλλον, πολύ πιθανό και με τη συμμετοχή της συζύγου, που έχει βάλει στο μάτι την Τσόκο! Ουάου καρδιές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 21, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών