Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 8 10
Call-Girls
25947
Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Είχα διαβάσει ότι η κοπέλα δέχεται σε περιοχή των Εξαρχείων, ευρισκόμενος στην περιοχή, στέλνω στο γραφείιο να δω αν είναι διαθέσιμη η Foxy, όντως ήταν και στην προκαθορισμένη ώρα κάνω άφιξη στο ξενοδοχείο που δέχεται η κοπέλα. Μικρή αναμονή καθώς έφτασα νωρίτερα και μου έρχεται αριθμός δωματίου κι ανεβαίνω, κι εδώ αρχίζουν τα ωραία...χτυπάω πόρτα ανοίγει η κοπέλα χωρίς καν να με υποδεχτεί πηγαίνει να στρώσει το κρεβάτι καθώς λόγω τεχνικού θέματος δε μπορούσε να δεχτεί στο δωμάτιο που μένει (κλάιν θα μου πείτε, και θα συμφωνήσω), σόσιαλ μηδέν αρχικά, εμφάνιση δεν τρελάθηκα, με αρκετό μέικ-απ με εμφανή τα σημάδια ακμής που είχε αναφέρει κι άλλος συναγωνιστής, ψηλή κοπέλαμε ωραία μαλλιά...της δείχνω το δωράκι, το τσεπώνει και μου λέει κάτσε να πάω στο δωμάτιο μου να φέρω αφρόλουτρο, δεν άργησε κι επέστρεψε. Κάνω ντουζάκι κι η κοπέλα έχει βγάλει το φόρεμα της και είναι ξάπλα στο κρεβάτι, ωραία επιδερμίδα πάντως, όπως πάντα ρωτάω τι δεν της αρέσει να κάνει και ξεκινάμε δάχτυλα, ρωτάω για φιλιά μου λέει "χωρίς γλώσσα...με γλώσσα να δίνεις στη γυναίκα σου"
...βλέποντας με τσίτσιδο μου είπε ότι σε μένα ούτε cow κάνει(;!;! ) λόγω μεγέθους (δε μου έχει ρίξει τέτοιο ban ΚΑΜΙΑ σεξεργάτρια ως σήμερα)...για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα και να χαβαλεδιάσω (για πάρτη μου), τη ρωτάω αν θα έψηνε anal, που το προσφέρει "depending on the size", η απάντηση της γελώντας ήταν: "Νο way" 
Γλύψιμο που φάνηκε κάπως να τη φτιάχνει, σφίγγωντας μου το κεφάλι με τα μπούτια της, περνάμε σε διεκπεραιωτική πίπα όπου έβαζε μαξ 5cm μέσα και μου λέει, χωρίς να πω κάτι, ότι δε μπορώ να βάλω παραπάνω!
Εναλλαγή 2 στάσεων, τελείωμα με doggy και κατάθεση στο κωλαράκι της (πάντα μετά από έγκριση)...στο 2ο γύρο ήταν πιο χαλαρή αλλά και πάλι μια από τα ίδια, περιττό να αναφέρω πως 2ο τελείωμα δεν υπήρξε, κάποια στιγμή το έκοψα εγώ, έκανα το μπάνιο μου κι αποχώρησα πάλι χωρίς να με ξεπροβοδίσει η δεσποινίς.
Συνοψίζοντας, ένα κακό ραντεβού με μια κοπέλα που δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά, βαριεστημένη, γνήσια ξεπέτα, πρέπει να την πέτυχα κι αγουροξυπνημένη, αλλά αυτό θα ήταν το λιγότερο, εμφανισιακά ψηλή, με ωραία μάτια, πεσμένο βυζί, ωραία επιδερμίδα και πολύ μέτριο κώλο.
Φεύγοντας να πάρω το αμάξι διαπίστωσα και μια θετική πλευρά για το συγκεκριμένο ραντεβού...σκεφτείτε να την είχα φωνάξει ξενοδοχείο και να είχα φάει κι ένα 25άρι-30άρι καπέλο;;

...βλέποντας με τσίτσιδο μου είπε ότι σε μένα ούτε cow κάνει(;!;! ) λόγω μεγέθους (δε μου έχει ρίξει τέτοιο ban ΚΑΜΙΑ σεξεργάτρια ως σήμερα)...για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα και να χαβαλεδιάσω (για πάρτη μου), τη ρωτάω αν θα έψηνε anal, που το προσφέρει "depending on the size", η απάντηση της γελώντας ήταν: "Νο way" 
Γλύψιμο που φάνηκε κάπως να τη φτιάχνει, σφίγγωντας μου το κεφάλι με τα μπούτια της, περνάμε σε διεκπεραιωτική πίπα όπου έβαζε μαξ 5cm μέσα και μου λέει, χωρίς να πω κάτι, ότι δε μπορώ να βάλω παραπάνω!
Εναλλαγή 2 στάσεων, τελείωμα με doggy και κατάθεση στο κωλαράκι της (πάντα μετά από έγκριση)...στο 2ο γύρο ήταν πιο χαλαρή αλλά και πάλι μια από τα ίδια, περιττό να αναφέρω πως 2ο τελείωμα δεν υπήρξε, κάποια στιγμή το έκοψα εγώ, έκανα το μπάνιο μου κι αποχώρησα πάλι χωρίς να με ξεπροβοδίσει η δεσποινίς.Συνοψίζοντας, ένα κακό ραντεβού με μια κοπέλα που δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά, βαριεστημένη, γνήσια ξεπέτα, πρέπει να την πέτυχα κι αγουροξυπνημένη, αλλά αυτό θα ήταν το λιγότερο, εμφανισιακά ψηλή, με ωραία μάτια, πεσμένο βυζί, ωραία επιδερμίδα και πολύ μέτριο κώλο.
Φεύγοντας να πάρω το αμάξι διαπίστωσα και μια θετική πλευρά για το συγκεκριμένο ραντεβού...σκεφτείτε να την είχα φωνάξει ξενοδοχείο και να είχα φάει κι ένα 25άρι-30άρι καπέλο;;

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2025
Πιστεύω με ένα 60ρι/80ρι σε Στούντιο θα πέρναγες καλύτερα! Η "κολλητή" της η Claudia, ανακοίνωσε ινσταγραμμικά οτι σταματάει τις βίζιτες! Και θα μένει μόνιμα Ισπανία(Βαλένθια)
B
BisexualWannabe
07 Μαρτίου, 2026
Λυπαμαι που δε διαβασες τη κριτικη μου και τη πηρες .Δεν ειναι μονο οτι εχασες τα λεφτα σου , ειναι οτι συνεχιζει να δουλευει κοσμο και να περνιεται για εξυπνη.Δυστυχως το γραφειο με μπλοκαρε οπως και το BOU δε δημοσιευσε σκοπιμα αρνητικες κριτικες μου...
kaavlas
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2