Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 19068
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Ξύπνησα λοιπόν και ο πούτσος μου, μου είπε ότι σήμερα πρέπει να γαμήσουμε. Εγώ τον ακούω τον πούτσο μου και άρχισα λοιπόν το ψάξιμο. Κάποια μυστήρια δύναμη του σύμπαντος μου είπε ότι η κατάλληλη για σήμερα ήταν η Βιολέτα. Παίρνω λοιπόν το γραφείο και τρέχω στο γνωστό ξενοδοχείο στο Μετάξι, περιμένοντας την επιλογή που μου έκανε το σύμπαν.

Περίμενα, περίμενα, ξαναπερίμενα, πέρασαν 10 λεπτά, 15 λεπτά 20 λεπτά και στο μισάωρο έσκασε μύτη, πάνω που ήμουν έτοιμος να φύγω. Καμία ειδοποίηση από κανέναν ότι θα αργήσει.

Χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και βλέπω ένα σύννεφο από ατμό ηλεκτρονικού τσιγάρου. Πως είναι κάποιες ταινίες τρόμου από το Λονδίνο του προηγούμενου αιώνα, που η ομίχλη και η υγρασία έκρυβε τα σκοτεινά σοκάκια, κάπως έτσι ήταν η φάση. Έπρεπε να ανάψω τα φώτα ομίχλης για να την δω. Αφού λοιπόν κάποια στιγμή και μετά από βήχα, διαλύθηκε το νέφος είδα την κορασίδα.

Μικρή, όμορφη, με ωραίο κορμάκι και όμορφα ματάκια. Ωραία λέω, καλό το τζίνι που βγήκε μέσα από το νέφος. Περίμενες να ακούσεις μια γλυκιά φωνούλα από αυτό το πιπινάκι, αλλά η φωνή της έφερνε λίγο από τον Νώντα τον νταλικέρη. Δεν βαριέσαι σκέφτομαι δεν ήρθαμε για κουβέντα. Κάθεται στο κρεβάτι και μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο για κάποιο δικό της θέμα. Από τις κουβέντες της κατάλαβα ότι μάλλον έχει IQ μπακαλιάρου μετά από εγκεφαλικό.

Τέλος πάντων προσπερνάω την φωνή και το IQ και ήρθε η ώρα να γδυθεί. Το βυζάκι μικρό, μέγεθος μήλου, το κωλαράκι σε καλό μέγεθος, το μουνάκι φαινόταν λαχταριστό. Αρχίζει την πίπα. Μία μηχανική πίπα με πολύ δόντι. Καταλάβαινα όλη την οδοντοστοιχία της. Αφού της λέω “απ’ ότι καταλαβαίνω έχεις τερηδόνα στους πάνω αριστερά τραπεζίτες” φυσικά δεν κατάλαβε τίποτα και συνέχισε να μασουλάει τον πούτσο μου. Μιλάμε ότι αν ήθελε να βάλει μασέλα δεν είχα παρά να πάω τον πούτσο μου στον οδοντοτεχνίτη και θα έπαιρνε εύκολα μέτρα για την μασέλα της. Τόσο δόντι.

Ήρθε η ώρα να βγάλω τον πούτσο μου από τον στόμα της αλλιώς θα μου τον έτρωγε. Ψάχνει για προφυλακτικό, δεν έχω λέει κάπου θα τα ξέχασα. Καλά της λέω, για όνομα του Θεού, συμβαίνουν αυτά, δεν είναι ότι κάνεις κάποιο επάγγελμα που χρειάζεσαι τα προφυλακτικά. Ευτυχώς είχα εγώ, καθώς παίρνω πάντα μαζί μου στα ραντεβού.

Ανεβαίνει από πάνω μου, τον βάζει όλο μέσα και κάθεται. Της πιάνω τα βυζάκια που έχουν ωραία αίσθηση, και το κωλαράκι, που όμως ήταν υπερβολικά πλαδαρό για την ηλικία της. Αλλά συνέχιζε να κάθεται. Οπότε την πιάνω και αρχίζω να την κουνάω πάνω-κάτω μπας και πάρει μπρος. Πως είναι κάτι κουρδιστά παιχνίδια που τα κουρδίζεις και μετά αρχίζουν να παίζουν, κάπως έτσι η φάση. Ξαφνικά μετά από μισό λεπτό σταματάει και λέει αλλάζουμε στάση. Έλα από πίσω και μου στήνεται στα τέσσερα. Τι να κάνω πάω κι εγώ από πίσω της και είχαμε φάτσα τον καθρέπτη. Αρχίζει να βογκάει πριν της τον βάλω μέσα. Τι έγινε λέω? Τι μου λέει? Καλά λέω άστο. Της τον βάζω μέσα και συνεχίζει το ίδιο βογκητό, ενώ κοίταγε σαν χάνος τον καθρέπτη. Σκέφτομαι άντε να γαμήσουμε να φύγουμε γιατί δεν λέει η φάση. Αυτή συνέχιζε να κοιτάει τον καθρέπτη και μάλιστα έκανε και κάποιες πόζες με τα χέρια της. Δηλαδή εγώ γαμούσα κι αυτή έπαιζε με τον καθρέπτη, με τα ψεύτικα βογκητά της, που ήταν σε τελείως άλλο ρυθμό από το γαμήσι μου.

Καταφέρνω και χύνω, και βγαίνω από μέσα της παρ’ όλο που αυτή συνέχιζε να βογκάει. Μιλάμε πρώτη φορά γαμάω κομοδίνο που βογκάει. Σηκώνεται και ετοιμάζεται να πάει για μπάνιο. Όπως κάθεται δίπλα στο κρεβάτι όρθια, της λέω “Για σταμάτα”. Και κάθεται και με κοιτάει. Μετά της λέω, για πήγαινε και πιο δεξιά και κάτσε λίγο. Πάει πιο δεξιά. Τι έγινε, μου λέει. Τίποτα μωρέ, της λέω, να, εδώ το δωμάτιο μοιάζει λίγο με την κρεβατοκάμαρά μου, κι επειδή θέλω να αλλάξω διακόσμηση, ήθελα να δω που να βάλω το κομοδίνο.

Δεν κατάλαβε τίποτα και πήγε για μπάνιο. Γυρνάει την πληρώνω, χαιρετιόμαστε και φεύγει. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος γιατί κατάφερα και έχυσα, γιατί οι πιθανότητες να μου πέσει και να μην χύσω ήταν υπαρκτές. Τώρα δεν ξέρω αν μετά που πήγε στο ασανσέρ, βόγκαγε ακόμα ή σταμάτησε. Ποιος ξέρει.

Εμένα λοιπόν έτσι μου έκατσε η φάση. Το πιπινάκι είναι όμορφο, το κοιτάς έξω. Αν είστε επιπλοποιός θα το εκτιμήσετε ιδιαιτέρως. Και προσοχή μην πεινάει, μπορεί να σας φάει τον πούτσο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
JamesDaniel
Σπουδαίος
11
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 papaphilips, dxounia, BMWR75 και 43 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2025
Επική κριτική , με έψησες να την πάρω μιας και εγώ , ίσως να είμαι λίγο πιο χαμηλά στο επίπεδο ευφυίας .
review reaction 4 Pa Luki Luk
22 Σεπτεμβρίου, 2025
φιλε πεθανα στα γελια με τις ατακες σου. Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
ευτυχως που το πηρες ετσι χαλαρα.
οι πιο πολλοι θα την ειχαμε στειλει πακετο πισω στο γραφειο με τετοια συμπεριφορα.
review reaction 1 Pa Luki Luk
22 Σεπτεμβρίου, 2025
Παίχτη, έγραψες! Εάν και δεν με έγδαρε στην πίπα, μας αρρώστησε και τους 2 με το IQ ραδικιού. Λογικό, αφού η κοπέλα "ρουφάει" και το παραδέχεται. Ναι!
review reaction 4 Pa Luki Luk
22 Σεπτεμβρίου, 2025
Τη κοπέλα δε τη ξέρω μου κάνει εντύπωση όμως που τη δικαιολογία ξέχασα τα προφυλακτικά και δε έχω τη χρησιμοποίησε και στο μέλος που έχει τη προηγούμενη κριτική . Και μου κάνει εντύπωση γιατί δε μου έχει συμβεί σε καμία κοπέλα ούτε του magic ούτε άλλων γραφείων . Και φυσικά σε πιστεύω αφού έτυχε δύο συνεχόμενες φορές . Αλλά πες ότι πχ δε είχες μαζί σου τι θα σου ζήταγε να μη τη γαμησεις και να πληρωθεί κανονικά ;
22 Σεπτεμβρίου, 2025
Έπος!!! Καπέλο
23 Σεπτεμβρίου, 2025
Χεχε!Χεχε!Χεχε! Η τελεια κριτικη φιλε.... απαιχτος!!!!! Ναι!
23 Σεπτεμβρίου, 2025
Εξαίρετο πόνημα, κύριε! Ευφυέστατο εν ταυτώ! Η οδύνη της αποτυχημένης συνευρέσεως Υμών απετέλεσε την αρχήν δι εν ευχάριστον πρωινόν Ημών. Και εις άλλας αποτυχίας, Κύριε, και αναμένωμεν την σχετικήν κριτικήν! Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 JamesDaniel
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7