Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 32 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μπαίνει το κορίτσι στο δωμάτιο με ενα κολλητό μαυρο φορεμα. Ωραίο καβλακι σαν τις φωτογραφιες. Μεχρι 23 την εκανα. Ελαχιστη συνενοηση στα αγγλικα εως καθολου... Ελαχιστες λεξεις στα Ελληνικα αλλα ειναι απο τις φορες που δεν εχει πολυ σημασια.
Good looking μου λεει .. ουαου... Stop it της λεω. You say this to everyone .. Αμφιβάλω αν καταλαβε, μπαινει για ντουσακι,5λεπτο το πολυ, βγαινει, μου προσφερει τσιχλιτσα , λεω ναι , την βαζει στο στομα της και μου την κερναει με γλωσσοφιλο.
Μετα απο εκει απλα μου ορμηξε. Ασταματητη πιπα, με φτησιματα, περασματα απο παντου , σε οτι σταση της ζητουσα , στο κρεβατι, στα γονατα, 69.... μεχρι της πω εγω να σταματησει μετα απο ενα τεταρτακι και να περαστει σκουφακι. Οχι καποια φανταστικη τεχνικη αλλα ειχε απιστευτο παθος και ορεξη, και εδειχνε πως γουσταρει πολυ.
Χωρις να χρειαστει λιπαντικο λοιπον και αφου ειχε κατεβασει υγρα και ειχε ψιλο μουσκεψει και απο τον ιδρωτα, περασαμε απο διάφορες στασεις, καποιες και απο 2 φορες , με φοβερη τεχνικη σε Cowgirl , εξαιρετικο στησιμο στα 4 και στα ορθια, τρομερη ελαστικοτητα και στο ιεραποστολικο. Επεσε ενα 25αλεπτο σφυροκοπημα με το κοριτσι να δειχνει πως το απολαυσε παρα μα παρα πολυ (μπορει και να εχυσε, αν οχι , τοτε ειναι πολυ καλη ηθοποιος) , και σταζοντας στον ιδρωτα και οι δυο πλεον, ηρθε το τελος με μια καταθεση στο ανυπαρκτο (το μονο αρνητικο που μπορει να της προσαψει καποιος) στηθος της.
Απιστευτα καβλωτικο κρεβατι λοιπον , με το κοριτσι να μπαινει στο ντουζ , μεσα στον ιδρωτα , λεγοντας μου λαχανιασμενη, "Καταστροφη!" με σπαστα ελληνικα!
Μετα απο ολο αυτο δεν χρειαστηκα κατι παραπανω. Της ειπα "that it's for me". Thank you for the orgasm μου ειπε, you are very very good... και αποχωρησε.
Ηταν δεν ηταν αληθεια, λιγη σημασια εχει . Η Αντονελλα ηταν φανταστικη και με ανεβασε και ψυχολογικα με τον τροπο της. Τι αλλο να ζητησει κανεις;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή