Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 4 10
Call-Girls
27670
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν συνάντηση πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο του κέντρου με την Καλυψώ ή αλλιώς την Αθήνα από magic.Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της ντυμένη με ένα αέρινο φόρεμα, σχετικά όμορφη στο πρόσωπο, μετρίου αναστήματος και πολύ ωραίο πετιτ σωματακι, δηλώνει 26 χρόνων, πολύ καλή στο σοσιαλ γενικά θέλει να σε γνωρίσει να πείτε δύο κουβέντες σαν άνθρωποι.Μπαινει για μπανάκι και βγαίνει με ένα σετακι μαγιό Brazil αρχίζω το μπαλαμουτι και ξεκινάει το έργο,της αρέσει πολύ το γλυφομούνι και σε αφήνει να βάλεις δάχτυλα, συνέχισε με μια πίπα διαρκείας μαεστρικη μπορώ να πω . Έπειτα ήθελε να την γαμησω...εκεί έγινε το έλα να δεις τι στα τέσσερα τι αυτή από πάνω τι να την παίρνω όρθια στα χέρια μου,πάνω στη καρέκλα,στο κομοδίνο, γενικά χαμός, χωρίς να μου πει μα μου και όχι,σε όλα η κοπέλα ήταν δεκτική και το γουσταρε. Αυτό διήρκεσε πάνω από 45 λεπτά,όπου το τέλος ήρθε στημένη με την κωλαρα της στα τέσσερα να της τον χώνω βαθιά στη μουναρα της,την γυρνάω ανάσκελα και της κερνάω το κοκτέιλ στα όμορφα βυζάκια της.Την κοπέλα την είχα πάρει για 1 ώρα και προς τιμήν της ο χρόνος λίγο ξέφυγε και δεν είπε τίποτα,πολύ καλή εμπειρία και στο κομμάτι της πράξης και στο σοσιαλ χωρίς να σου τρώει το χρόνο στην πάρλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών