Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 41 10
Call-Girls 226464
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ημερομηνία ενδεικτική, συνάντηση πριν μερικές μέρες με την Μαγιά σε ξενοδοχείο στα νότια , ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από το όνομα της με έκανε να θέλω να την δω.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι κριτικές είναι υπερβολικές δημιουργώντας στον κόσμο προσδοκίες και ανεβάζοντας τεχνιέντως τις τιμές.
Δεν είχα προλάβει να την συναντήσω παλιότερα και είπα μην χάσω και αυτή την ευκαιρία ειδικότερα τώρα που δίνει και κωλο.
Θα προσπαθήσω να μην κουράσω. Μπαίνει μέσα αεράτη και ξεκινάει τα γλωσσόφιλα πράγμα πολύ θετικό για μένα. Πρόστυχοφατσα κανονική με αισθητικές επεμβάσεις , δηλώνει 23 αλλά την κάνεις και 27 με 30, νύχια φτιαγμένα που δεν με τρελαινουν γενικά , κωλος που χρειάζεται επειγόντως γυμναστική καμία σχέση με τις φωτό και ύψος μέτριο 1.63 περίπου. Αυτό μάλλον που έχει τρελάνει όλους είναι το γεγονός ότι είναι καυλιαρα και δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα από το πρώτο λεπτό. Εγω την πήρα για τον κωλο και δεν το μετάνιωσα. Σε καθοδηγεί πως θέλει να την γαμησεις , πίπα δυνατή με σάλιο και ντιπ να πνίγεται και γαμησι απο κωλο με το καλημέρα. Καυλωνει στο γλυφομουνι και γουστάρει πολύ ενώ οι κραυγές είναι πραγματικές ή τουλάχιστον ξέρει να υποκρίνεται. Στο σοσιαλ είναι κορυφή δεν πρόκειται να βαρεθείς και μάλιστα σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Επίσης δεύτερο γύρο ξεκινάει από μονη της χωρίς να το ζητήσεις και θα κάνει τα πάντα για να χύσεις.
Τι δεν μου αρέσει, η μυρωδιά της που ήταν σα την μυρωδιά που έχουν οι κοπέλες σε στούντιο κλπ που βλέπουν πολλούς άντρες , μια μίξη κολόνιας και μυρωδιά σώματος που με ψιλό ξενέρωσε γιατί μου θυμησε στούντιο κοπέλα και δεύτερον οι τρίχες στο γουνάκι της που εμένα μου αρέσουν τα ξυρισμένα φουλ.
Το αν θα την ξανάβλεπα σε αυτή την τιμή με τίποτα στα 200€ όλα φουλ ίσως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 14, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτατος
49
Πόντοι:
15.385
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, xan4625, Διαγραμμένο μέλος 175640 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2025
δεν ξέρω γιατι η βαθμολογια βγηκε τοσο υψηλη, δεν ειναι πανω απο 6,5 κανονικα λογω του υψηλου κοστους
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, MouthFucker
16 Σεπτεμβρίου, 2025
Φίλτατε, όταν την είχα πάρει εγώ στις αρχές της καριέρας της, ήταν πολύ δυνατή σε όλα. Μου είχε αναφέρει ότι θέλει να κάνει πλαστικές, πράγμα που της ανέφερα ότι θα κάνει μαλακία γιατί οι άντρες θέλουν την κάβλα και οχι την πλαστικούρα.

Μάλλον χάλασε

Π
review reaction 1 Pa Luki Luk, hornyasfuck, Thanos1990 και 2 άλλα μέλη
16 Σεπτεμβρίου, 2025
Παίχτη, η κοπέλα έρχεται σε οργασμό από το πρωκτικό?
review reaction 2 review reaction 1 Pa Luki Luk, EvilPlasma, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
17 Σεπτεμβρίου, 2025
ναι
review reaction 1 Τζούναξ, hornyasfuck
17 Σεπτεμβρίου, 2025
τι ΓΑΜΑΤΕΣ ερωτήσεις κάνεις ώρες ώρες ρε @Τζούναξ! :rockon::rockon::rockon:
review reaction 3 dxounia, Τζούναξ, Διαγραμμένο μέλος 175640 και 1 ακόμα μέλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5