Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 93 10
Call-Girls
384657
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χρωστούμενη κριτική στην όμορφη Άννα ! Με την κοπέλα έχω συνευρεθεί αρκετές φορές σε ξενοδοχείο του κέντρου . Ήρθε χωρίς καθυστέρηση στο ραντεβού. Χτυπάει την πόρτα .Ανοίγω και βλέπω μια πολύ όμορφη χαμογελαστή κοπέλα που χαίρεται να πηγαίνει στην δουλειά της . Είναι ψηλή γύρω στο 1,70 , όμορφη κοπέλα και πολύ αδύνατη . Ότι βλέπετε στις φωτoγραφίες , είναι ακριβώς αυτό.
Μετά από δύο γρήγορες κουβέντες και ένα εγκάρδιο φιλί μπήκε για φρεσκάρισμα. Βγήκε με ένα ωραίο σετ κόκκινων εσωρούχων και κατευθείαν στον πούτσο μου που ήταν ήδη σηκωμένος . Είναι πολύ καλή στο στοματικό , το οποίο πέρα από την περιποίηση του συνόλου του πέους, περιελάμβανε και ιδιαίτερη φροντίδα και στα δυο παιδάκια από κάτω με πολύ ωραίο ρούφηγμα και ταυτόχρονα τα λάγνα μάτια της , να με κοιτούν διαρκώς. Επίσης μου άρεσε που τον έβγαζε από το στοματάκι της και έδινε πουτσοσκάμπιλα στα μαγουλάκια της . Γενικά πολύ ωραίο γλείψιμο από την κορασίδα.
.Σε κάποια στιγμή την γύρισα και κάναμε 69 επειδή δεν άντεξα , την έγλυψα από πάνω μέχρι κάτω. Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή, το υγρό της μουνάκι θα μπορούσα να το γλύφω με τις ώρες. Έβαλε προφυλακτικό και την ανέβασα πάνω μου για cow. Το πήρε μέσα της σιγά-σιγά, ζορίστηκε αρκετά μέχρι να το πάρει ολόκληρο λόγω μεγέθους. Άρχισε σιγά-σιγά αρχικά να πάει μπρος-πίσω και αφού συνήθισε λίγο το μέγεθος άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και να καρφώνεται πάνω του! Η κάβλα ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της . Την άφησα να κάνει παιχνίδι μόνη της . Πριν τελειώσω την έκοψα, έριξα ρυθμούς και την γύρισα ανάσκελα. Η καλύτερη στιγμή και κορυφαία της συνάντησης ήταν όταν σήκωσα τα πόδια της, και άρχισα να μπαίνω μέσα της αρχικά σιγά κ προσεκτικά και αργότερα με τα πόδια της στους ώμους μου να το πάω δυνατά, βαθειά κ γρήγορα! Μακάρι να μπορούσα να σας περιγράψω την έκφραση και την κάβλα που είχε το πρόσωπο της Άννας , ήταν απίστευτη ! Στο τέλος την γύρισα στα τέσσερα και την κάρφωσα δυνατά. Ολοκλήρωσα στο στόμα της όπου τα πήρε όλα και κατάπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα , ρίχνοντας μια πονηρή ματιά σαν να μου είπε εκεί τα ήθελα. Μπάνιο και για λίγα λεπτά που είχαν απομείνει κουβεντιάσαμε.
Καθ’ όλη την διάρκεια της συνουσίας το μωρό όπως είπα και πιο πάνω γούσταρε, έπαιρνε πρωτοβουλίες, καύλωνε, φώναζε, συμμετείχε ενεργά, με παρότρυνε για έντονο sex, το γουστάρει, βγάζει κάβλα και θέλει να περάσει κ αυτή καλά!
Αυτά τα λίγα από εμένα μύστες μου , γαμάτε όμορφα και βγάλτε γούστα !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί