Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 10 10
Call-Girls
68721
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Βλέποντας τις φωτογραφίες περίμενα μια 30αρα γυναικάρα αλλά παρουσιάστηκε μια πανεμορφη κουκλίτσα με τέλειο σώμα και χωρίς να φαίνονται τα 30 χρόνια της.
Επιτέλους μια κοπέλα που τιμά την δουλειά της, φορούσε ένα κοντό πανω κατω συνολακι και ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Στα του αγώνα όλα ήταν παραπάνω από καλά με συμμετοχή και πολλά γλωσσοφυλα που μοιράζε αυθόρμητα.
Απολαμβάνει το 69 και με δική της πρωτοβουλία πήρε θέση για face sitting δίνοντας τον δικό της ρυθμό .
Έπαιξαν δύο γύροι με συμμετοχή και διάθεση δεν μου χάλασε το χατήρι σε τιποτα και φτάνοντας στο τέλος τραβήχτηκα για το φινάλε ακούω το απίστευτο
ΟΧΙ ΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!! και φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.
Σαν αρχή έχω ποτέ ξανά με την ίδια κοπέλα, αλλά στην περίπτωση αυτή σίγουρα θα επανέλθω.
Συστήνω ανεπιφύλακτα.
Να είσαι καλά Τζίνα, ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι.
Επιτέλους μια κοπέλα που τιμά την δουλειά της, φορούσε ένα κοντό πανω κατω συνολακι και ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Στα του αγώνα όλα ήταν παραπάνω από καλά με συμμετοχή και πολλά γλωσσοφυλα που μοιράζε αυθόρμητα.
Απολαμβάνει το 69 και με δική της πρωτοβουλία πήρε θέση για face sitting δίνοντας τον δικό της ρυθμό .
Έπαιξαν δύο γύροι με συμμετοχή και διάθεση δεν μου χάλασε το χατήρι σε τιποτα και φτάνοντας στο τέλος τραβήχτηκα για το φινάλε ακούω το απίστευτο
ΟΧΙ ΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!! και φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.
Σαν αρχή έχω ποτέ ξανά με την ίδια κοπέλα, αλλά στην περίπτωση αυτή σίγουρα θα επανέλθω.
Συστήνω ανεπιφύλακτα.
Να είσαι καλά Τζίνα, ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια