Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 3 10
Call-Girls 14892
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τις Βραζιλιάνες όπως και τις περισσότερες Λατίνες δεν τις έχω σε εκτίμηση σε ότι αφορά το εσκόρτινγκ. Δεν μου αρέσουν τα σώματα τους, η πλαστικούρα, το υφ΄ακι..δεν ξέρω, γενικά δεν με φτιάχνουν. Την Έλενα την διάλεξα γιατί η φωτογραφίες της μου κίνησαν κάτι βαθύ και πάρα το ότι είναι Λατίνα είπα να δώσω ευκαιρία - σε εμένα δηλαδή μπας και κάτσει κανά λαχείο. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, όμορφα ντυμένη και απόλυτα περιποιημένη.
Γυναικάρα!
Πιο νταρντάνα απ'ότι θέλω αλλά ΟΚ, καλό σώμα.
Πρόσωπο ποήμα, μαλούρα απίστευτη, όλα πάνω της 100% φυσικά και αβίαστα.
Το πιο εντυπωσιακό μάγκες ήταν ότι η κοπέλα αυτή είναι απίθανος χαρακτήρας και πραγματικά πολύ εφυείς. Αγγλικά απλά τέλεια, κοσμοθεωρία προσγειωμένη και εμπεριστατωμένη, άψογη κατανόηση και αποδοχή του τι είναι ο άντρας - εξεπλάγην και έκατσα να κάνω κουβέντα για αρκετή ώρα.
Στα του πηδήματος τώρα, εξαιρετική πίπα, με κορυφαία αίσθηση. Ξέρει να δουλέυει χείλει και γλώσα, το στόμα της είναι μια πηγή αισθησιασμού και ηδονής. Δεν μπορεί να τον πάρει όλον μέσα, δεν έχει πνιξήματα, φτυσήματα κλπ.
Έχει χάδια, φιλάκια απαλά που γίνανε κανονικά γλωσόφιλα, έχει αγκαλίτσες και γενικά πολύ GFE.
Δίνει καλό ρυθμό αλλά όπως είπα είναι νταρντάνα με μεγάλες πλάτες - εγλω που θέλω πετίτ σωματάκια δεν ξετρελάθηκα αλλά το feeling που λένε και στο χωριό μου στην Ήπειρο ήταν σούπερ.
Στενή θα την έλεγα και με μικρά βυζάκια.
Η Έλενα είναι πραγματικό έσκορτ και όχι κολ γκερλ, είναι για να την έχεις μαζί σου μερικές μέρες να επανατοποθετηθείς σχετικά με το τι είναι να έχεις μαζί σου μια γαμάτη γυναίκα που θα σε πάει κ 5 βήματα παρακάτω - εγκεφαλικά εννοώ.
Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό