Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 1 10
Call-Girls 6357
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Γεια σας μάγκες!
Έχοντας πάει στη Σαλονίκη για τη ΔΕΘ, είπα να καλέσω και ένα κορίτσι στο ξενοδοχείο και μου άρεσε η συγκεκριμμένη κορασίς. Ωστόσο είχα προβληματιστεί, καθότι πολύ μικρή και μου κακοφαίνονταν. Από το πρακτορείο όμως μου είπαν ότι είναι καταπληκτική κλπ, οπότε την έκανα την κουτουράδα και η συνάντηση εξελίχτηκε ούτω πως:

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω δυο έξυπνα, τσαχπίνικα μάτια, που έδιναν αμέσως καταπληκτική εντύπωση. Η έκπληξη ήταν όλο το υπόλοιπο πακέτο, καθώς η κοπέλα μόνο μικρή δεν ήταν (την έκοψα κοντά στα 30) και είχε πάρει και μερικά κιλά. Ωστόσο, το βλέμα αυτό ήταν καταπληκτικό, η Καρολίνα μπήκε μέσα με άνεση κι έτσι λέω, δεν μπορεί, καλά θα περάσουμε, άσε που μου έφυγε κι ο προβληματισμός.

Και το ένστικτό μου είχε δίκιο: Έκανε σα να είχαμε σχέση! Φιλιά, κόλπα, πρωτοβουλίες και -πολύ σημαντικό- κανένα μα κανένα 'όχι'. Πίπα πολύ υγρή, στάσεις ένα σωρό, δάχτυλο στο στόμα της και μετά στο μουνάκι της (με καυλώνει πολύ αυτό!), μεγαλείο κατάσταση.
Αυτή είναι βίζιτα με τα όλα της, έτσι θα έπρεπε να συμπεριφέρονται όλες οι κοπέλες.

Πέρασα καλά και τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΥΓ: Και κάτι αστείο: Ζήτησε τα λεφτά μπροστά και όταν της τα έδωσα τα πέρασε με μαρκαδοράκι για να δει αν είναι πλαστά... Το έκανε με έναν τρόπο που με έκανε να χαμογελάσω...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 13, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
280