Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 10 10
Call-Girls
40470
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, και αποφάσισα να χαλαρώσω το βραδάκι στο ξενοδοχείο μου.
Εύκολη συνεννόηση με το πρακτορείο και το μωράκι ήρθε στο δωμάτιο μου με ένα όμορφο εφαρμοστό μαύρο φόρεμα.
Νεανικό πολύ όμορφο πρόσωπο, με ωραιο σώμα αλλά με ελαφριά χαλάρωση στο στήθος.
Πολύ μικρό social, μπήκε για μπάνιο και ήρθε με πολύ όρεξη για να ξεκινήσει ο αγώνας.
Άρχισε με πολύ καλή πίπα για την ανόρθωση και κατόπιν της ζήτησα να την περιποιηθώ και εγώ στο όμορφο μοσχομυριστό μουνακι της.
Αφού κατέβασε υγρά και ήταν και αυτή έτοιμη, πέρασμα του σκούφου και ξεκίνημα με ιεραποστολικό. Ωραίο σφιχτό μουνακι, και το τέλος δεν άργησε να έρθει γρήγορα μέσα στον σκούφο γιατί είχα πολλές ημέρες αποχή.
Μπανάκι εκ νέου και ωραία συζήτηση μαζί της στο διάλειμμα.
Ξεκίνημα δεύτερου γύρου, με ωραία πίπα και ταυτόχρονα να χαϊδεύω την πίσω τρυπούλα της… σειρά τώρα το doggy που γουστάρει με σφαλιαριτσες στο όμορφο κωλορακι της, αλλαγή σε cow με ωραίο ρυθμό και κατόπιν σε reverse cow που πραγματικά για εμένα ήταν η καλύτερη στάση με τρελή αίσθηση.
Επειδή είχε περάσει ο χρόνος, έβγαλε τον σκούφο και μου πήρε ακόμα μια πίπα όρθια, για να τελειώσω στο στήθος της.
Ήταν μια πολύ ωραία συναντηση, πέρασα όμορφα, ωραια κοπέλα που παίρνει πρωτοβουλίες θέλοντας να περάσει και αυτή όμορφα.
Εύκολη συνεννόηση με το πρακτορείο και το μωράκι ήρθε στο δωμάτιο μου με ένα όμορφο εφαρμοστό μαύρο φόρεμα.
Νεανικό πολύ όμορφο πρόσωπο, με ωραιο σώμα αλλά με ελαφριά χαλάρωση στο στήθος.
Πολύ μικρό social, μπήκε για μπάνιο και ήρθε με πολύ όρεξη για να ξεκινήσει ο αγώνας.
Άρχισε με πολύ καλή πίπα για την ανόρθωση και κατόπιν της ζήτησα να την περιποιηθώ και εγώ στο όμορφο μοσχομυριστό μουνακι της.
Αφού κατέβασε υγρά και ήταν και αυτή έτοιμη, πέρασμα του σκούφου και ξεκίνημα με ιεραποστολικό. Ωραίο σφιχτό μουνακι, και το τέλος δεν άργησε να έρθει γρήγορα μέσα στον σκούφο γιατί είχα πολλές ημέρες αποχή.
Μπανάκι εκ νέου και ωραία συζήτηση μαζί της στο διάλειμμα.
Ξεκίνημα δεύτερου γύρου, με ωραία πίπα και ταυτόχρονα να χαϊδεύω την πίσω τρυπούλα της… σειρά τώρα το doggy που γουστάρει με σφαλιαριτσες στο όμορφο κωλορακι της, αλλαγή σε cow με ωραίο ρυθμό και κατόπιν σε reverse cow που πραγματικά για εμένα ήταν η καλύτερη στάση με τρελή αίσθηση.
Επειδή είχε περάσει ο χρόνος, έβγαλε τον σκούφο και μου πήρε ακόμα μια πίπα όρθια, για να τελειώσω στο στήθος της.
Ήταν μια πολύ ωραία συναντηση, πέρασα όμορφα, ωραια κοπέλα που παίρνει πρωτοβουλίες θέλοντας να περάσει και αυτή όμορφα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2025
Αχ αυτά τα επαγγελματικά ταξίδια είναι τα καλύτερα!!! Σε βοηθούν να κλείνεις νέες και επικερδείς συμφωνίες αχαχαχαχαχα!!!!
E
ErotasPeiratis
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1