Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 16 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.Εχουμε αφήσει πίσω μας την καλοκαιρινή σεζόν και πάμε τώρα για την φθινοπωρινή περίοδο κατά την οποία στη Θεσσαλονίκη γίνεται ένας μικρός χαμός από γεγονότα και εκδηλώσεις.Οποτε εύχομαι να έχουμε και καλά γαμησια! Συνάντηση με Μαρίνα στο μικρό ξενοδοχείο.Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και φορούσε ένα ανάλαφρο φορεματακι με ψηλά τακούνια καθώς είχε γυρίσει από έξοδο.Γρηγορο ντουζακι και ξεκίνημα του αγώνα.Με ρώτησε τι μου αρέσει περισσότερο και της είπα ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου.Παμε κι όπως βγει.Μπορω να πω ότι ήταν ορεξατη η γκόμενα πέσανε πολλά γλωσσοφιλα και στη πίπα ασχολήθηκε αρκετή ώρα.Πολυ γλείψιμο, πολύ σάλιο, γλείψιμο και στις μπάλες, κάθε τόσο σήκωνε το βλέμμα της και με κοιτούσε πρόστυχα.Φορουσε κι ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν.Εγινα τούρμπο.Εκει κατάλαβα ότι υπάρχει καλή χημεία μεταξύ μας.Σιγουρα βοήθησε το γεγονός ότι μιλούσαμε Ελληνικά σε όλη τη διάρκεια.Οποτε ξεκίνησα να τη γαμαω με όρεξη και ένταση.Εχει κάπως μυστήριο σώμα.Αδυνατη ραχοκοκαλιά, αδύνατα πόδια, λίγο κοιλίτσα,και συμπαθητικά οπίσθια.Το πρόσωπο της μου άρεσε έχει ωραία χαρακτηριστικά και σου βγάζει μια φρεσκάδα.Οταν γύρισε σε doggy style νομίζω ήταν η καλύτερη στάση.Απλωθηκε στα τέσσερα φαρδιά πλατιά σαν χταπόδι και το μουνακι της ήταν σαν σφιγκτήρας.Εκει έπεσε σφυροκόπημα και η γκόμενα έδειχνε να το απολαμβάνει καθώς μου έλεγε συνέχεια να μην σταματήσω. Παρόλο που διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια από προηγούμενους συναγωνιστές ,γενικοτερα μπορώ να πω ότι για μένα ήτανε μια συνάντηση με θετικό πρόσημο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή