Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 36952
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τρομερό κορίτσι, από το πρώτο δευτερόλεπτο που άνοιξε την πόρτα κατάλαβα ότι θα γίνει χαμός. Μπήκε με τέτοια διάθεση που σπάνια βρίσκεις, αποφασισμένη να τα δώσει όλα, μέσα στην καυλα με ένα μικροσκοπικό μαυρο φορεματακι! Το κορμί της φουλ καμπύλες σωστές με δερματακι αψεγάδιαστο! πολλή θετική ενέργεια και αβρά!

Δεν χάσαμε χρόνο σε πολλά πολλά. Κατευθείαν φουλ φάση. Το στοματικό της; Τι να λέμε τώρα… άλλο επίπεδο με ματιές που σε καρφώνουν, χέρια που δουλεύουν σωστά, ρυθμό που σε τρελαίνει. Έκανε φάσεις που βλέπεις μόνο σε βίντεο και λες «σιγά μην τα κάνει ζωντανά», κι όμως τα έκανε όλα και με το παραπάνω. Λίγο φτύσιμο, λίγο πίεση, αλλαγές γρήγορες ήξερε το manual απ’ έξω κι ανακατωτά.

Στο sex δεν υπήρχε διάλυμα ούτε για μισό λεπτό. Στάσεις back to back, ανεβοκατεβάσματα μέσα στην καύλα γύρναγε μόνη της, φώναζε, γούσταρε πραγματικά. Δεν ήταν ψεύτικη, ήταν μέσα στη φάση. Κι εγώ από την άλλη να προσπαθώ να ακολουθήσω τον ρυθμό της και να σκέφτομαι ότι η γκομενα δεν υπάρχει!

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν έριξε στιγμή την ένταση. Δεν έκανε το παραμικρό για να τελειώσει γρήγορα ή να “ξεμπερδεύει”. Ήταν μαζί μου full time, με όρεξη και πάθος που σπάνια συναντάς.

Μιλάμε για εμπειρία πολύ τοπ που σου μένει χαραγμένη στο μυαλό, όχι μόνο για το κορμί και τις τεχνικές, αλλά γιατί σε κάνει να νιώθεις πως όντως περνάει καλά και το ζει. Έφυγα ξεθεωμένος αλλά και πανευτυχής. Αν θες κάτι πραγματικά δυνατό που θα σε αφήσει ξερό, αυτή είναι η φάση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν