Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.7 1 10
Call-Girls
7432
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Τελικά υπάρχει λόγος που κάποιες κοπέλες κρύβουν το πρόσωπό τους στα site.
Ο λόγος λοιπόν για τη Στέλλα, μια κοπέλα σχετικά νεαρή που δηλώνει ρωσίδα αλλά τέτοια μύτη σε ρωσίδα εγώ δεν έχω ξαναματαδεί.... Μεγάλη και μυτερή που ακυρώνει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Θετικά:
1. Ωραίο κωλαράκι ειδικά στημένο στα 4.
2. Δε κλέβει, την τιμάει την ώρα.
3. Καλή προσπάθεια για deep, χωρίς επιτυχία βέβαια αν και έσπρωχνα αρκετά βαθειά στο λαρυγγι. Το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα για αρκετή ώρα.
4. Αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς αδιαμαρτύρητα και δέχεται και δυνατά μπατσάκια στα κωλομέρια. Τα κοκκίνισα και τα 2 μιας και την είχα την περισσότερη ώρα στα 4.
5. Λεφτά στο τέλος
6. Γενικά συμμαζεμένο δωμάτιο και καθαρό μπάνιο.
Αρνητικά:
1. Μυτόνγκα.
2. Καπνίστρια.
3. Υπερβολικά αδύνατη για τα γούστα μου. Εκτός απο κώλο όλα τα άλλα ήταν ισχνά. Χέρια, πόδια, μπούτια, κοιλιά.
4. Ανύπαρκτο στήθος.
5. Αρκετά παθητική.
Παίχτηκαν 2 γύροι, τον 1ο τα έριξα στην πλάτη της και το δεύτερο στο κόκκινισμένο κωλομέρι της.
Γενικά ξέδωσα, ξεχαρμάνιασα αλλά δε θα την ξανασυναντούσα γιατί προτιμώ άλλου είδους κοπέλες.
Ο λόγος λοιπόν για τη Στέλλα, μια κοπέλα σχετικά νεαρή που δηλώνει ρωσίδα αλλά τέτοια μύτη σε ρωσίδα εγώ δεν έχω ξαναματαδεί.... Μεγάλη και μυτερή που ακυρώνει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Θετικά:
1. Ωραίο κωλαράκι ειδικά στημένο στα 4.
2. Δε κλέβει, την τιμάει την ώρα.
3. Καλή προσπάθεια για deep, χωρίς επιτυχία βέβαια αν και έσπρωχνα αρκετά βαθειά στο λαρυγγι. Το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα για αρκετή ώρα.
4. Αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς αδιαμαρτύρητα και δέχεται και δυνατά μπατσάκια στα κωλομέρια. Τα κοκκίνισα και τα 2 μιας και την είχα την περισσότερη ώρα στα 4.
5. Λεφτά στο τέλος
6. Γενικά συμμαζεμένο δωμάτιο και καθαρό μπάνιο.
Αρνητικά:
1. Μυτόνγκα.
2. Καπνίστρια.
3. Υπερβολικά αδύνατη για τα γούστα μου. Εκτός απο κώλο όλα τα άλλα ήταν ισχνά. Χέρια, πόδια, μπούτια, κοιλιά.
4. Ανύπαρκτο στήθος.
5. Αρκετά παθητική.
Παίχτηκαν 2 γύροι, τον 1ο τα έριξα στην πλάτη της και το δεύτερο στο κόκκινισμένο κωλομέρι της.
Γενικά ξέδωσα, ξεχαρμάνιασα αλλά δε θα την ξανασυναντούσα γιατί προτιμώ άλλου είδους κοπέλες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 05, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2025
Καπνίστρια σημαίνει πιο σέξι. Eίναι θετικό, όχι αρνητικό. Εκτός αν μιλάμε για άντρες που είναι sensitive snowflakes.
cheetahwasp
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1