Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 18 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 84011
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η εμπειρία που είχα σήμερα ήταν από εκείνες που σου μένουν στο μυαλό και σε κάνουν να εκτιμάς την αξία της καλής παρέας. Η συνάντηση έγινε σε έναν χώρο προσεγμένο και καθαρό(δεν ξέρω γιατί κράζουν τα incall στο συγκεκριμένο γραφείο αλλά εμένα με ικανοποίησε ο χωρος ) κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για μένα.

Μόλις άνοιξε η πόρτα και την είδα, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι πρόκειται για μια πραγματικά πανέμορφη γυναίκα. Μελαχρινή, με χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή, κοντούλα αλλά με πολύ καλλίγραμμο σώμα. Φαινόταν πως προσέχει τον εαυτό της και αυτό αντικατοπτριζόταν τόσο στη στάση του σώματος όσο και στη συνολική της παρουσία. φορούσε ένα νυχτικακι μαύρο και φαινόταν οι ρώγες από μέσα που ήταν μικρές και λαχταριστές

Η επικοινωνία μας από την αρχή ήταν ζεστή και ευχάριστη. Είχε χαμόγελο, καλή διάθεση και μια θετική ενέργεια που με έκανε να χαλαρώσω αμέσως. Δεν ήταν καθόλου στημένη ή βαρετή αντιθέτως, υπήρχε χημεία .

Σημαντικό για μένα είναι να νιώθω ότι ο άλλος άνθρωπος που έχω απέναντί μου με σέβεται και με αντιμετωπίζει με ευγένεια, και αυτό ακριβώς ένιωσα. Υπήρχε μια αμοιβαία κ έλξη, ένα ευχάριστο κλίμα χωρίς αμηχανία. Αρχίσαμε τα φιλιά και παραδόθηκε , με φίλαγε με πάθος και με καβάλησε στο κρεβάτι με το νυχτικακι της να κουνιέται ανάλαφρα . Δεν άντεξα και τον έβαλα αμέσως . Ηταν υγρή και ζεστή . Σαν τίμια κάβλαρισσα (ναι έτσι) έπαιξε το ρόλο της και ο πρώτος γύρος ήταν μια τρομερή έκρηξη σπέρματος !!

Χαλαρά κάναμε ντουζ και αρχίσαμε να τα λέμε , της αρέσει πολύ εδώ και βγάζει αρκετό παραδάκι. Εχει πιάσει το νόημα και ξέρει να γαμ***αι … μετά από λίγο την έβαλα για πίπα που τα έδωσε όλα ! Γλώσσα , χαμόγελο και μια κωλαρα να υψώνεται προς τα πίσω ήταν ότι καλύτερο ! Τελείωσα αργά και απολαυστικά πάνω στα χειλάκια της ..

Φεύγοντας, ένιωθα χαρούμενος και χαλαρός. Ήταν μια εμπειρία που άξιζε τον χρόνο και τα χρήματα που διέθεσα. Δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι βιάστηκα ή ότι ήταν κάτι απρόσωπο. Αντιθέτως, είχα την αίσθηση ότι υπήρξε πραγματική σύνδεση και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά.

Θα την πρότεινα σε όποιον ψάχνει μια συνάντηση με ποιότητα, με ωραία επικοινωνία και με μια κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της και τον χρόνο του άλλου. Δεν πρόκειται απλώς για εξωτερική εμφάνιση ,που ομολογουμένως είναι εντυπωσιακή ,αλλά για μια συνολική εμπειρία που σου αφήνει θετική αίσθηση.

Προσωπικά, σίγουρα θα ήθελα να την ξαναδώ στο μέλλον. Η καλή χημεία, η όμορφη εμφάνιση και η θετική αύρα είναι συνδυασμός που δύσκολα βρίσκεις και όταν τον βρεις, αξίζει να τον εκτιμήσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή