Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 18 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Έχοντας δουλέψει σεζόν το καλοκαίρι και έχοντας έρθει στην Αθήνα με γεμάτες τσέπες αποφάσισα να κλείσω κάποια ραντεβού με κοπέλες του χώρου. Μια από αυτή ,ήταν η Mel την είχα δει όταν έλειπα από την πρωτεύουσα,τότε που ήταν στα 150€ . Όταν ήρθα όμως την βρήκα στα 170€ αλλά λόγω καλών κριτικών είπα να τα δώσω.
Συνάντηση στο χώρο μου με πρώτη εικόνα θετική αν εξαιρέσουμε την λάμψη των φωτογραφιών.... Στο πρόσωπο κυρίως που φαίνεται 5-6 χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία του σαΐτ.

Της έδωσα τα χρήματα και την έστειλα για μπάνιο, όταν ήρθε στο κρεβάτι ξεκίνησε μια μέτρια πίπα κ όταν ήρθα σε πλήρη στύση μπήκε κ ο σκούφος, πρώτη στάση ήθελα cow αλλά αρνήθηκε λέγοντας πως είναι κουρασμένη ....έτσι συμβιβάστικα με doggy στο οποίο μετά από 15 λεπτά με βρήκε το τέλος.
αφού τελείωσα έφυγε αυτή για μπάνιο κ μετά ακολούθησα εγώ.
Όταν επέστρεψα την βρήκα να χαζεύει στο τηλέφωνο κ για να μου δώσει σημασία έπρεπε να τις το πω εγώ ... Δεύτερος γύρος έχοντας ξενερώσει την έβαλα να με τελειώσει με πίπα και μαλακια...
Επίσης ένα μεγάλο μειων:Φιλιά δεν έδωσε στο ραντεβού κ γενικά το έχω ξεχάσει από τώρα.
Δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περίμενα, μάλλον η κοπέλα κουράστηκε αλλά σε αυτό το ποσό κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει δικαιολογία...
Γενικώς τα έκλαψα τα λεφτά μου, ελπίζω το επόμενο ραντεβού που θα κλείσω με κοπέλα δίπλα γραφείου να εξελιχθεί καλύτερα ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Spyrman, boudog, anonX| και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2025
Να σας κανουμε μια ερώτηση, το ραντεβού σας ηταν 4 του μηνα σίγουρα?

Γιατι εκεινη τη μερα το κορίτσι ειχε ενα μεγαλο ραντεβού πολλών ωρών και δεν συναντησε καποιον αλλον ..
review reaction 1 hornyasfuck
08 Σεπτεμβρίου, 2025
@ ήταν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, οσο για την ημερομηνία τις κριτικής είναι ενδεικτική επειδή έχω ξαναπάρει κοπέλες από το γραφείο κ δεν επιθυμώ να μπω σε κάποιου είδους black list. Σε ο,τι αφορά το γραφείο πρέπει να μάθετε να ακούτε τις κριτικές είτε είναι κακές ή καλές. Εμένα δεν μου βγήκε με την κοπέλα,πως να γίνει δηλαδή???
review reaction 1 anonX|, Lone-Wolf
08 Σεπτεμβρίου, 2025
Φυσικά και ακούμε τις κριτικές όλες για αυτό κιόλας είμαστε παρών και απαντάμε.

Απλά το κορίτσι ήρθε 4 του μήνα και επειδή είδαμε την ημερομηνία μην γνωρίζοντας ότι είναι ενδεικτική, θεσαμε αυτό το ερώτημα ευχαριστούμε πολύ για την απάντησή σας.

Θα αναζητήσουμε εκ νέου την ημερομηνία που βρεθήκατε με το κορίτσι για να τη ρωτήσουμε τι ακριβώς συνέβη
review reaction 1 Giannis.04
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3