Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 8 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για να μην το κουράζω... εδώ έχουμε μια περίπτωση που:
- δε μ' άφησε να τη γλύψω,
- δεν μπόρεσε να χωρέσει στο χρόνο που της έδωσα γαμήσι σε ιεραποστολικό, μόνο σε cow και στα 4 (και στα 2 καύλα)
- μου καθόρισε αυτή τις ορίζουσες του σεξ και κάθε φορά που προσπαθούσα να τις διαρρήξω με επανέφερε στην τάξη,
- μου 'βγαζε τη γλωσσίτσα της στα φιλιά (κατά τα λοιπά άφθονα), μόνο για να με προϋπαντήσει και την τραβούσε μέσα με γελάκι...

και όμως συνάδελφοι, μου πήρε τα μυαλά. Τρομερό mind game. Τυλίχθηκε γύρω από το κορμί μου σαν τον όφι στο δένδρο των πρωτόπλαστων, μου' δωσε τη σκυτάλη για socializing με τσαχπινιά και κέφι, που συνεχίστηκε μέχρι την αποχώρηση της. Αν και Ουκρανή, με εξέτασε στις ρωσικές λέξεις που είχα μάθει! Δε χρειάστηκε σε καμία στιγμή να με πείσει πως θα χύσει ποτάμια για την πάρτη μου, αρκούσε να μου δείχνει πως είχε διάθεση να παίζει σεξουαλικά μαζί μου, με το απαράμιλλο ύφος της και τις σούπερ γατίσιες ματάρες της! Οι φωτογραφίες της αρκετά πιστές, το σώμα της υπέροχο και πιο αδύνατο από ότι απεικονίζουν, με έξοχη δουλειά στα βυζιά της, το πρόσωπο της πολύ όμορφο και εκφραστικό.

Στα τεχνικά, με πίπωσε πολύ ωραία με επίμονα παιχνίδια με τη γλώσσα στο κεφαλάκι και ναζιάρικα κοιτάγματα. Φρέσκια και ποθητή Λίληθ, όχι μακρινή ανάμνηση αλλότριων διηγήσεων. Η πρώτη εκτόνωση ήρθε με αυτήν σε cow, όπου πριν το πάρει μέσα της έκανε παιχνίδια με τη λεκάνη της και το χτύπαγε στο μουνάκι της, ενώ όταν ανέβασα στροφές ανταποκρίθηκε πολύ ερεθιστικά.

Η δεύτερη όμως κατάθεση δεν ήρθε ούτε με το πολύ ωραίο της doggy (στο κρεβάτι και όρθια με κόντρα στον καθρέφτη του τοίχου), ούτε με τα χεράκια της στο γερασμένο μου καυλί. Ήρθε με αυτήν στα αριστερά μου (της το ζήτησα και την τοποθέτησα κατάλληλα), εμένα να μαλακίζομαι και να φτιάχνομαι με την καύλα των ψιθύρων και των εκπνοών της στο αριστερό αφτί μου. Μόλις ήμουν έτοιμος για τη δεύτερη έξοδο, την ειδοποίησα να τα υποδεχθεί στο στοματάκι της.

Το παιχνίδι και το κέφι της όμως συνεχίστηκε και αφού είχε κάνει τη δουλειά της και είχε πάρει το έξτρα της, είτε με σκαμπιλάκι στον κώλο μου, είτε με εκείνη, ντυμένη πλέον να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να τουρλώνει τον πισινό της πάνω στο καυλί μου. Όλη η συνεδρία κύλησε με κέφι και αναπάντεχη οικειότητα, παρ' όλο που ήταν το πρώτο μου ραντεβού μαζί της. Και όλα αυτά όταν τα αγγλικά της έχουν ακόμη πολλές ελλείψεις, αλλά ήταν τα λοιπά κανάλια επικοινωνίας, σωματικά ή διανοητικά που αναπλήρωναν τα κενά των διαλόγων.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
miraculous mandarin
Ανώτατος
40
Πόντοι:
10.051
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, grigoris_, mancunian1986 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2025
Εμένα πάντως ολο αυτό το παιχνίδι και το γύρω γύρω όλοι στην μέση ο Μανώλης (η πουτσα δηλαδή) με κούρασε αφόρητα και ενώ θα ήθελα να την ξαναδώ λόγω της καλής διάθεσης και της ομορφιάς της (που ειναι ακριβως οπως τα λες ),με κάνουν να προσπερνώ...Με ελαφρά
review reaction 1 hornyasfuck, Giorgio XXX, piko και 5 άλλα μέλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1