Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 2 10
Call-Girls
5977
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ήρθε σπίτι. Από την πόρτα μπαίνει με στυλάκι που φωνάζει «πάμε». Κορμάρα, βλέμμα που σε τρυπάει, ντύσιμο σέξι όσο πρέπει για να σε ανάψει. Δεν χρειάστηκαν πολλά, το vibe ήταν ξεκάθαρο.
Λίγα λόγια, λίγο χαβαλέ, κι από κει και πέρα η κατάσταση πήγε μόνη της. Δεν είχε κόμπλεξ, δεν το έπαιξε δύσκολη, ήξερε τι έκανε. Πιπα καλή , στήσιμο καλό, βογγητό σωστό . Αγγλικά 0 . Δεν ξέρω τι λένε δεν ήξερε ή δεν ήθελε να μιλήσει .
Στο κρεβάτι; Καλή. Δεν κάθεται απλά, συμμετέχει, δίνει ρυθμό. Πάθος, ένταση. Σε κρατάει στο κόκκινο, δεν αφήνει στιγμή να πέσεις.
Τελικό verdict: σέξι γυναικάρα, άνετη, με τρελό sex appeal. Από τις εμπειρίες που δεν μενουν αλλά σε κάνουν να αδειάσεις όμορφα .
Λίγα λόγια, λίγο χαβαλέ, κι από κει και πέρα η κατάσταση πήγε μόνη της. Δεν είχε κόμπλεξ, δεν το έπαιξε δύσκολη, ήξερε τι έκανε. Πιπα καλή , στήσιμο καλό, βογγητό σωστό . Αγγλικά 0 . Δεν ξέρω τι λένε δεν ήξερε ή δεν ήθελε να μιλήσει .
Στο κρεβάτι; Καλή. Δεν κάθεται απλά, συμμετέχει, δίνει ρυθμό. Πάθος, ένταση. Σε κρατάει στο κόκκινο, δεν αφήνει στιγμή να πέσεις.
Τελικό verdict: σέξι γυναικάρα, άνετη, με τρελό sex appeal. Από τις εμπειρίες που δεν μενουν αλλά σε κάνουν να αδειάσεις όμορφα .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Alexan_der
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1

σεξι γυναικαρα, τρελο σεξ απηλ, παθος ενταση .... και τελικά βάζεις 4αρια και 5άρια;
Μάς μπέρδεψες και εμάς που το σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι με την συγκεκριμένη.