Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 2 10
Call-Girls
10661
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συνάντηση ήταν αναπόφευκτη μετά από την κριτική που διάβασα και το βίντεο στο σάιτ, λατρεύω το καλό καβάλημα. Ευτυχώς κατάφερα εύκολα να την κλείσω.
Ωραία γκόμενα, συμφωνώ και επαυξάνω, όταν την είδα την συνέκρινα με τις φωτογραφίες στο πρόσωπο και μου ήρθε χωρίς να το θέλω να γελάσω. Όχι πως δεν είναι όμορφη απλά φαίνεται πολύ πιο πονηρή από κοντά.
Καλοδιάθετη, περιποιημένη, το βυζί καλό και γενικά η σιλουέτα της πολύ ωραία. Ότι βλέπεις στο σύνολο το σώμα, μόνο το πρόσωπο λίγο διαφορετικό.
Προκαταρκτικά και πίπα πολύ καλά και μετά άρχισε το καβάλημα. Φουλ κίνηση με ωραία αίσθηση το μουνί και δεν άντεξα πολύ, έχυσα μέσα της.
Κάναμε παιχνιδιάρικο σόσιαλ στον ενδιάμεσο χρόνο και με το που ήμουν έτοιμος στήθηκε γαμιστερά στα τέσσερα και άρχισα να δίνω πόνο.
Όταν πλέον κόντευα να χύσω την έβαλα πάλι να κάνει καβάλημα. Απτόητη και ακούραστη, επαγγελματίας από κάθε άποψη στο σεξ.
Της αρέσει να γαμιέται, όπως μου είπε και η ίδια όταν μιλάγαμε. Παίρνει πρωτοβουλίες και δίνεται ενώ φιλιά έδωσε χωρίς περιορισμό.
Πέρασα καλά, τίμησε τα λεφτά της και δεν θα έλεγα όχι σε δεύτερο ραντεβού.
Ωραία γκόμενα, συμφωνώ και επαυξάνω, όταν την είδα την συνέκρινα με τις φωτογραφίες στο πρόσωπο και μου ήρθε χωρίς να το θέλω να γελάσω. Όχι πως δεν είναι όμορφη απλά φαίνεται πολύ πιο πονηρή από κοντά.
Καλοδιάθετη, περιποιημένη, το βυζί καλό και γενικά η σιλουέτα της πολύ ωραία. Ότι βλέπεις στο σύνολο το σώμα, μόνο το πρόσωπο λίγο διαφορετικό.
Προκαταρκτικά και πίπα πολύ καλά και μετά άρχισε το καβάλημα. Φουλ κίνηση με ωραία αίσθηση το μουνί και δεν άντεξα πολύ, έχυσα μέσα της.
Κάναμε παιχνιδιάρικο σόσιαλ στον ενδιάμεσο χρόνο και με το που ήμουν έτοιμος στήθηκε γαμιστερά στα τέσσερα και άρχισα να δίνω πόνο.
Όταν πλέον κόντευα να χύσω την έβαλα πάλι να κάνει καβάλημα. Απτόητη και ακούραστη, επαγγελματίας από κάθε άποψη στο σεξ.
Της αρέσει να γαμιέται, όπως μου είπε και η ίδια όταν μιλάγαμε. Παίρνει πρωτοβουλίες και δίνεται ενώ φιλιά έδωσε χωρίς περιορισμό.
Πέρασα καλά, τίμησε τα λεφτά της και δεν θα έλεγα όχι σε δεύτερο ραντεβού.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 31, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εγώ ο κακομοίρης που έχω γίνει ο κασκαντέρ του σάιτ ;
Τιποτα ;;;;
στα αρχιδια σας ;;;;;
Α μάλιστα , σας ευχαριστούμε που μας διαλέξατε για την ενημέρωση σας και καλά σας γαμησια …