Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 38 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 197388
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
…party λέει το άσμα των Aqua από το μακρινό 1997 αλλά στη δική μου περίπτωση θα μπορούσε να λέει και fuck χαχα. Προειδοποίηση, ακολουθεί ρώσικο μυθιστόρημα διότι έχει ζουμί η ιστορία. Φτιάξτε καφέ και στρωθείτε ή πολύ απλά μη διάβασετε την κριτική, εμένα στα @@ μου. Ξεκινάμε.
Έχοντας φάει άκυρο από δυσεύρετη ανεξάρτητη και ψάχνοντας στους αγγέλους μήπως και εμφανιστεί εκ νέου η Ντίντα βλέπω το όνομα Μάγια. Όπα λέω, είναι η το ίδιο αστέρι που σάρωνε προ διετίας; Κάνοντας λίγο πιο ενδελεχή αναζήτηση και φυσικά συγκρίνοντας τατουάζ διαπίστωσα ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, ή μήπως καλύτερα κορμί Πλατύ χαμόγελο; Κατευθείαν τηλέφωνο, το ραντεβού κλείστηκε άμεσα στον γαμιστρώνα της προτίμησής μου και έφτασε η γλυκιά ώρα που θα την ξαναέβλεπα. Υποδοχή με ένα γειά σου και κατεθείαν γλωσσόφιλο, που είναι το λιγότερο, η Μάγια άρχισε να γδύνεται πριν καν κλείσω την πόρτα του δωματίου! Συστάσεις μεταξύ παθιάρικων γλωσσόφιλων, της πήρε λίγο χρόνο να με θυμηθεί (αξιοθαύμαστο με μια μόνο φορά και μετά από τόσο καιρό). Ας αρχίσουμε με τα της εμφάνισης πρώτα. Οι φώτο είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ακριβείς, στην ηλικία η καρτέλα είναι -1 χρόνο αλλά όλα τα άλλα σωστά, οπότε όλα καλά. Tan lines. Πράσινα μάτια ή μάλλον ματάρες. Καλοφτιαγμένα τατού και καμπύλες από μερακλή πλαστικό. Το θέμα των επεμβάσεων η Μάγια όχι μόνο δε το κρύβει, αλλά το καμαρώνει και καλά κάνει στη τελική. Μέση δαχτυλίδι, μου είπε ότι προσέχει τη διάτροφή της και φαίνεται. Κάποιοι τη θυμομαστε μελαχροινή, πλέον είναι πλατινέ ξανθιά. Στο πρόσωπο αν έπρεπε να βρώ διάσημη που να της μοιάζει θα έλεγα την Πετρούλα Κωστίδου (αλήθεια τη θυμάστε;). Χείλη και αυτά βελτιώμενα που κάνουν τέλεια (για εμένα τουλάχιστο) τη δουλειά τους και στα φιλία και στην πίπα. Φυσικά πεντακάθαρη. Μετά από πολλά (μα πάρα πολλά) παθιάρικα και απολαυστικά γλωσσόφιλα για ζέσταμα, ξεκινάμε με κάποια toys δικά της με σημαντικότερο ένα διαμαντένιο butt plug που θα μου άνοιγε σε λίγο την πύλη του παραδείσου. Να σημειώσω εδώ ότι στο δεύτερο γύρο δεν είπε όχι και σε δικά μου sex toys, μη ρωτάτε λεπτομέρειες, ο καθένας βάζει τη δική του πινελιά. Κλειτοριδική, με καλοσχηματισμένο γατάκι, οι γλειφομουνάκηδες θα το ευχαριστηθείτε. Συνέχεια με πίπα, βαθιά, απίστευτα σαλιάρικη (Νιαγάρας) και με deep throat στο ταπεινό μου εργαλείο, στα όρια του παροξυσμού. Στήσιμο στα τέσσερα και απρόβλημάτιστη οπίσθια παραβίαση με μόνο αρωγό μια μικρή ποσότητα σάλιου, η τάπα έκανε καλά τη δουλειά της. Ξέσκισμα με παροτρύνσεις από την πλευρά της και το φινάλε του πρώτου γύρου δεν άργησε να έρθει. Ντουζάκι και από τους δύο και ημίχρονο.
Συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, κυρίως για τις δραστηριότητες κατά την διάρκεια της απουσίας της από την πρωτεύουσσα, χαλαρό τσιγαράκι αλλά και πάλι έμεινε επαρκέστατος χρόνος για ένα άνετο δεύτερο γύρο. Ο οποίος ήταν στο ίδιο μοτίβο, με σεξάκι στο μουνάκι της αυτή τη φορά σε μια μια κλασσική ιεραποστολική στάση. Ντουζάκι, ντύσιμο και αποχώρηση με φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν και (ακόμη περισσότερα) φιλιά. Σε σχέση με δύο χρόνια πριν που τη συνάντησα, είναι πιο “επαγγελματίας”, αυτό που θα δουλέψει θα το ζητήσει στο θέμα των χρημάτων και θα βάλει κάποια (λίγα) όρια. Το στυλ μου είναι PSE, αλλά και οι GFE lovers δε θα μείνουν παραπονεμένοι, η Μάγια γουστάρει να χαϊδεύει και να τη χαϊδεύουν, καλά για για τα φιλιά δε το συζητάμε. Σημειώστε επίσης να έχετε gel μαζί σας, το οποίο ίσως σας φανεί χρήσιμο.
Συνοψίζοντας λοιπόν, θα πω ότι επανεμφάνιση της Μάγιας ήταν από τα πλέον καλοδεχούμενα δώρα της νέας σεζόν ΑΛΛΑ δυστυχώς αγαπητέ μπουρδελιάρη ΔΕΝ είναι για όλους, για δυο πολύ σημαντικούς λόγους. Και εξηγούμαι. Πρώτον, το απόλυτο κόστος της είναι αρκετά υψηλό, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Όσοι κάνετε οικονομία τρεις μήνες για να κλείσετε ένα ραντεβού, μην την επιλέξετε, υπάρχουν ποιοτικότατες επιλογές σε χαμηλότερο κόστος. Πριν αρχίσετε τη γκρίνια και πριν αναφερθώ ξανά στους εμείλικτους νόμους της αγοράς (προσφορά, ζήτηση κλπ.) θα αναφερθω στο σχετικό κόστος το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό! Μην πέσετε να με φάτε, διαβάστε πρώτα. Διότι εσείς με τι κόστος θα παίρνατε το ΑΠΟΛΥΤΟ instagramικο/only fans γκομενάκι (γιατί αυτό ακριβώς είναι η Μάγια) και με τι προσπάθεια; 500€/ώρα με minimum το δίωρο και καβλάντισμα κανά δίμηνο στα Direct messages; Και αν οι υπηρεσίες βγούνε μάπα; Οπότε λοιπόν μη κλαψομουνιάζετε, η Μάγια βρέξει χιονίσει θα είναι πάντοτε κλεισμένη και θα δουλέψει το μισθό της ως το τελυταίο δευτερολεπττο. Ο δεύτερος λόγος είναι το θέμα των αισθητικών επεμβάσεων. Η κοπέλα τις ήθελε και τις έκανε, τελεία. Προσωπικά δεν είμαι οπαδός, αλλά δε θα χαλαστώ κιόλας ειδικά αν έχω υπηρεσίες τέτοιου επιπέδου. Απαξιωτική συμπεριφορά και προσβολές δε βοηθάνε κανένα. Όσοι δε γουστάρετε (και ξέρω ότι είστε πολλοί) στραφείτε σε άλλες επίλογες. Ειδικά όταν αυτό το καιρό υπάρχει μια εξαιρετική φουρνιά Ελληνίδων σε γραφεία, Μελίνα, Βίκυ, Ανδριάννα για να αναφέρω μερικές (το νου σας περιμένω περισσότερες κριτικές για την Άλκηστη Call Girls Athens) για να μη μιλήσω για τις ανεξάρτητες και τις ξένες.
Τέλος να πω ότι η Μάγια είναι νυκτόβιο θηλαστικό. Αλλά αν ζητάτε ραντεβού ξημερώματα, τύπου 05.00-06.00 το πρωί, γιατί σας παράτησε η γκόμενα και έχετε αϋπνίες, ή για΄τί είναι κλεισμένη τις άλλες ώρες, να ξέρετε ότι ενδέχεται να λάβετε αντίστοιχης ποιότητας υπηρεσίες και να χαντακώσετε και τους συναγωνιστές της επόμενης μέρας. Η κοπέλα μπορεί να δέχτηκε το ραντεβού λόγω νεανικής ορμής, οικονομικού κινήτρου ή πίεσης από το γραφείο, δεν είναι σωστό, αλλά συμβαίνει. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους άλλους.
Να γαμάτε με αρχοντιά και γκλαμουριά και η κριτική σας να είναι εποικοδομητική και καλοπροαίρετη. Imagination, life is your creation if you know what I am saying…

Πληροφορίες Συνάντησης

Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό