Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 27172
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη ... Παει κανα 5αμηνο.
Λοιπον η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπετε στις photos και μου κανει τρομερη εντυπωση που δεν εχει υποθει σε αλλες κριτικες.
Το προσωπο νορμαλ θα ελεγα. Δεν με χαλασε .. Γουστα ειναι αυτα. Σωμα ομως εχει ενα κωλο 3πλασιο απο αυτο που δειχνουν οι photos.
Οκ το κοριτσι ειχε διαθεση. Κανει το προγραμμα της. Δεν φιλαει επισης.. Αλλα αυτα που βλεπετε στο προφιλ της πιθανοτατα ειναι 5 χρονια πριν και 200 πιτογυρα λιγοτερα.
Κατα τα αλλα ευχαριστος ανθρωπος.... Δεν μου ειπε οχι σε κατι. Πολλες εναλλαγες στασεων κλπ αλλα ειναι απο αυτες που στα 2 λεπτα πιπας παει να σου φορεσει σκουφακι.
Παρολα αυτα της το εκοψα και συνεχισε μια πολυ καλη πιπα με αρκετο σαλιο και πολυ παιχνιδι για οση ωρα ηθελα.
Επικοινωνια ειναι κακη. Δεν συνενοησε ευκολα και το κακο ειναι οτι προσπαθει πολλες φορες να μιλησει, να κανει και πλακα επισης με αγγλικα Γ κατηγοριας και καταληγει awkward η φαση γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα!
Δεν ειναι κακη προταση παντως για 100 ευρω απλα μην περιμενετε το κοριτσι των Photos.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
290