Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 94 10
Call-Girls
362112
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική και πριν αρκετούς μήνες τηλέφωνο νωρίς για outcall με την κυρία Meri που ήταν διαθέσιμη στην ώρα που ήθελα για ξενοδοχείο της επιλογής μου.Έρχεται στην ώρα της (νομίζω είχε έρθει ακριβώς) με ένα μαύρο σχεδόν ανύπαρκτο φόρεμα τσόντα και πορνοτάκουνα.Στο σώμα φοβερή (plastic is fantastic) πρόσωπο λίγη επεξεργασία αλλα και πάλι με καύλωνε. Πάει μπάνιο (εγώ είχα κάνει ήδη) και την περιμένω με το εργαλείο έξω , κάνει 5 λεπτά και έρχεται με ενα στριγκάκι που το έβγαλα μην κουραστεί η κοπέλα και ξεκινάει πίπα . Εδώ τα πήγαμε πάρα πολύ καλά ,μιλάμε για ρεσιτάλ ,με ενα χερι ,με κανένα χέρι,mouthfuck ,dt μια φορά ,περνάει βόλτα απο μπάλες ,στο δεύτερο dt παραλίγο να με τελειώσει δεν ξέρω πως την πρόλαβα και τραβήχτηκα . Η πούτσα μου βγήκε απο το στόμα της και έπαθα πλάκα με το μέγεθος δεν μου είχε ξανα συμβεί τέτοια στύση μου λέει big . Βάζουμε καπότε ,βάζει λίγο τζελ κ με ρωτάει της λέω cow και ξεκινάμε. Γενικά δεν τελειώνω ευκολά αλλα χμ η Meri ξέρει καλύτερα ,σε 4 λεπτά (με το ρολόι) με τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες και έχυσα ανακουφισμένος μέσα στην καπότα με μια ευτυχία.Πάμε για μπάνιο ξεχωριστά και ξανα αρχίζουμε πάλι ,αυτή τη φορά δεν την άφησα για πολύ πίπα αφού είδα απο πρώτο χέρι την ειδικότητα της . Βάζουμε καπότε και ξεκινάω με mission, ωραία συμμετοχή αλλα ήθελα να την έχω στα 4 με τον πολύ όμορφο κώλο της φάτσα φόρα. Έδωσα πόνο για αρκετή ώρα ,έχυσε και αυτή δυο φορές και όταν ήμουν έτοιμος έβγαλα την καπότα της τα έδωσα στις βυζάρες.
Την επόμενη ώρα μου έκανε ένα ωραίο μασαζ όσο μπορούσε τεσπά και έφυγε χωρίς ξυπνητήρια κλπ
Βαθμολογίες μπορώ μέχρι 7 οπότε αυτά βάζω ,επικοινωνία οριακά οκ.
Αν ήθελα μιλφάρα θα την ξανα έπαιρνα.
Την επόμενη ώρα μου έκανε ένα ωραίο μασαζ όσο μπορούσε τεσπά και έφυγε χωρίς ξυπνητήρια κλπ
Βαθμολογίες μπορώ μέχρι 7 οπότε αυτά βάζω ,επικοινωνία οριακά οκ.
Αν ήθελα μιλφάρα θα την ξανα έπαιρνα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου