Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 262 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Γράφω ξανά κριτική για την Αννούλα (και ελπίζω να περάσει) γιατί πολλοί συναγωνιστές ρωτούν για κοπέλες που κάνουν τρίο με ζευγάρια.
Είχε και η δική μου τη φαντασίωση του τριο όπου όμως η άλλη γυναίκα θα "ασχοληθεί" κανονονικά μαζί της και δεν θα κάνει "λεσβιακό σόου" που υπόσχονται οι περισσότερες cg και είναι απλά φιλιά, χάδια και τριψίματα.
Ρώτησα λοιπόν την Αννα που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχα μαζέψει από εδώ και συμφωνήσαμε να βρεθούμε στο γνωστό χοτέλι του Παγκρατίου.
Ήταν έκπληξη για τη δικιά μου μέχρι τη στιγμή που χτύπησε η πόρτα και μπήκε η Άννα, ντυμένη στη πένα. Η αρχική αμηχανία γρήγορα διαλύθηκε εξ αιτίας του ωραίου χαρακτήρα της Άννας που "έσπασε" τον πάγο, έκανε girl bonding και όλα πήραν το δρόμο τους!!
Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες του αγώνα μιας και μεγάλο μέρος αφορά τη κοπέλα μου και απλά θα αναφέρω πως, εναλλάξ, έφεραν η μια την άλλη σε οργασμό (είμαι 100% σιγουρος για τη δικιά μου) με χέρια, γλώσσα και ενα dildo που έφερε μαζί της η Άννα. Και πόσο ωραία ήταν όταν, με προτροπή της Άννας, έπεσαν με τα μούτρα στη δική μου περιποίηση. Σεξ σε όλες τις στάσεις με εναλλαγές! Έζησα το όνειρο!
Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους το σκέφτονται με τη δικιά τους. Ο χαρακτήρας της Άννας είναι τέτοιος που η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 09, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν