Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 3 10
Call-Girls
17040
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
H Εva εφτασε στον χώρο μου ντυμε΄νη με το κλασσικό ασπρο φορεμα που την κανει να μοιάζει τουρίστρια. Ολα καλα χαμογελαστη και ευχαριστη κανει καλή πρώτη εντύπωση.
Η κοπέλα είναι ότι βλεπετε στις φωτό μόνο που τώρα είναι ξανθιά και έχει αρκετα επιπλέον κιλά στο σώμα. Απορώ με τον προηγούμενο συναγωνιστη που αναφέρει οτι είναι αδύνατη. Που το είδες το αδυνατη ρε μεγάλε? Οσοι θελετε αδυνατες θα απογοητευτητε. Μου θύμισε αρκετα την Jasmine και την Bella ωσ προς την σωματοδομή.
Στο σοσιαλ η κοπέλα ειναι ευχαριστη και αρκετά συμπαθητικη΄παρολό το γεγονός ότι είναι σχετικα χαμηλων τόνων . Δεν χαζολογεί ούτε τρώει άσκοπα χρόνο ενω τα αγγλικά της είναι επαρκή . Δήλωσε 27 ετών απο Βλαδιβοστοκ και μαλλον είναι στη δουλειά αρκετα χρόνια έχοντας γυρίσει όλη την Ασία. Ετσι εφτασε και στα μέρη μας . Η κοπελα τέλος πίνει αλκοόλ και καπνίζει Ιqos.
Στον αγώνα η κοπέλα εχει μεγάλη εμπειρία . Φιλαει καταπληκτικα , στην πίπα μια χαρα δίχως πολύ χέρι , δεχεται και γουσταρει γλυψιμο και λόγο δάχτυλο και γενικα επιδεινκύει αρκετή προθυμία. Στο σεξ με την χρήση λίγου τζελ δεν εχει πρόβλημα στο μεγεθος ενω γουσταρει εναλλαγες στάσεων , ρυθμών και εντασης. Μοναδικό μείον η αρνηση CIM. Τελίωσα πρώτη φορα σώμα δευετρη κωλόμερια.
Συνοψίζοντας η Eva μπορεί ευκολα να καλύψει της αναγκες του μέσου πελάτη δίχως προβλήματα εχοντας ως όπλο το καλο σοσιαλ και τις τίμιες υπηρεσείς. Μοναδικόν μείον τα αρκετά επιπλέον κιλά τα οποία της αφαιρούν αρκετούς πόντους και θα χαλάσουν αρκετούς.
Η κοπέλα είναι ότι βλεπετε στις φωτό μόνο που τώρα είναι ξανθιά και έχει αρκετα επιπλέον κιλά στο σώμα. Απορώ με τον προηγούμενο συναγωνιστη που αναφέρει οτι είναι αδύνατη. Που το είδες το αδυνατη ρε μεγάλε? Οσοι θελετε αδυνατες θα απογοητευτητε. Μου θύμισε αρκετα την Jasmine και την Bella ωσ προς την σωματοδομή.
Στο σοσιαλ η κοπέλα ειναι ευχαριστη και αρκετά συμπαθητικη΄παρολό το γεγονός ότι είναι σχετικα χαμηλων τόνων . Δεν χαζολογεί ούτε τρώει άσκοπα χρόνο ενω τα αγγλικά της είναι επαρκή . Δήλωσε 27 ετών απο Βλαδιβοστοκ και μαλλον είναι στη δουλειά αρκετα χρόνια έχοντας γυρίσει όλη την Ασία. Ετσι εφτασε και στα μέρη μας . Η κοπελα τέλος πίνει αλκοόλ και καπνίζει Ιqos.
Στον αγώνα η κοπέλα εχει μεγάλη εμπειρία . Φιλαει καταπληκτικα , στην πίπα μια χαρα δίχως πολύ χέρι , δεχεται και γουσταρει γλυψιμο και λόγο δάχτυλο και γενικα επιδεινκύει αρκετή προθυμία. Στο σεξ με την χρήση λίγου τζελ δεν εχει πρόβλημα στο μεγεθος ενω γουσταρει εναλλαγες στάσεων , ρυθμών και εντασης. Μοναδικό μείον η αρνηση CIM. Τελίωσα πρώτη φορα σώμα δευετρη κωλόμερια.
Συνοψίζοντας η Eva μπορεί ευκολα να καλύψει της αναγκες του μέσου πελάτη δίχως προβλήματα εχοντας ως όπλο το καλο σοσιαλ και τις τίμιες υπηρεσείς. Μοναδικόν μείον τα αρκετά επιπλέον κιλά τα οποία της αφαιρούν αρκετούς πόντους και θα χαλάσουν αρκετούς.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2025
Στο κορμί είναι στα όρια ... Όχι χοντρή αλλά σε καμία περίπτωση λεπτή... ειδικά κοιλιά και μπούτια....έτσι ακριβώς!!!

nikos708
28 Αυγούστου, 2025
Πολυ σωστα τα λεει ο Σρεκ7... εγω ...να προσθεσω πως κ το προσωπο εχει σοβαρες διαφορες απ την λαμψη της φωτογραφισης... ξανθια κ πολυ καθημερινη φατσα... Το σωμα εγω δεν το δα γυμνο διοτι ντυμενη ακομη που προκαλεσε αποστροφη..κι ειδα αν θυμμ καλα κ παρα πολλες ελιές στην πλατη παρολο που φορουσε το ασπρο τραγικο φορεμα....Οπως καταλαβατε την εδιωξα με 20 ε. γ ταξι στα 2 λεπτα!
A
Arhs777
28 Αυγούστου, 2025
Ομορφούλα. Ούτε καν την είχα προσέξει την ύπαρξή της ... Χμμ Με τα κιλά δεν έχω θέμα (έχω συναντήσει την Ιλλόνα πριν ακριβώς ένα χρόνο και πέρασα πολύ καλά ) . Με χτύπαγε κάτω σαν χταπόδι .

xan4625
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3