Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 9500
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0

Επιστροφή στο επάγγελμα του πουτανιάρη λοιπόν μετά τις απαραίτητες καλοκαιρινές ανασούλες. Μεγάλο χαμόγελο

Μήνυμα λοιπόν στο γραφείο για να οριστεί ραντεβού με μια από τις μοντέλες του . Πρώτη φορά παίρνω από το συγκεκριμένο γραφείο. Ζήτησα από το γραφείο να μου προτείνουν μια κοπέλα με βάση τα γούστα μου, αλλά δεν το έκαναν, οπότε και διάλεξα εγώ την κοπέλα. Επέλεξα την Camila καθώς ήταν πιο κοντά στα γούστα μου, αφού ως γνωστόν μου αρέσουν οι κοπέλες με καμπύλες ( λατίνος εραστής γαρ) Αγγελούδι

Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και μάλιστα και λίγο νωρίτερα, ευχάριστο αυτό. Εμφανισιακά μου άρεσε αυτό που είδα . Μια κοπέλα ηλικιακά και σωματικά σε αυτά που αναφέρει η καρτέλα της, γύρω στο 1,65 και με καμπύλες, ειδικά σε στήθος και κώλο. Έρωτας Γενικά οι φωτογραφίες της είναι ακριβείς. Φορούσε ένα ωραίο κόκκινο κοντό φορεματάκι , χωρίς όμως το dresscode που ζήτηςα. Εχει κάποια τατουάζ σε ολο της το σώμα, ενώ στο στήθος δεξιά ένα piercning αν κατάλαβα σωστά από αυτά που έλεγε, καθώς ήταν καλυμμένο . Τα μαλλιά μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι είναι εξτε, οπότε τα πρόσεξα . Της έδειξα από την αρχή που ήταν το δωράκι της , πλήρωσα και το αυταρχικό πρόγραμμα (+50 ευρώ και όχι +30 όπως είχε πει το γραφείο) και προχωρήσαμε.

Μπάνιο είχε κάνει όπως είπε πριν έρθει , οπότε ξεκινήσαμε κατευθείαν την δράση , γιατί ήμουν και καιρό απότιστος και είχα ανάγκες..Πλατύ χαμόγελο Φιλιά έδινε από την αρχή με γλώσσα.. Ακολούθησε περιποίηση και από τις 2 πλευρές εις βάθος θα έλεγα από πάνω μέχρι κάτω , ενώ αργότερα περάσαμε και στο στοματικό της κοπέλας το οποίο ήταν αρκετά καλο και περιείχε και μια ευρεία περιποίηση της όλης περιοχής. Στην συνέχεια τοποθετήθηκε προφυλακτικό (ευτυχώς την λέξη condom αμέσως την κατάλαβε) και συνεχίστηκε η μάχη. Ο πρώτος γύρος ήταν σχετικά σύντομος, ο δεύτερος με μεγαλύτερη διάρκεια και αρκετή υπομονή, δεν δυσανασχέτησε σε κάτι, αντίθετα έπαιρνε πρωτοβουλίες και μου πρότεινε να αλλάξουμε στάσεις. Το τέλος ήρθε στο στήθος της, ακολούθησε μπάνιο και από τους δύο και λήξη του αγώνα.Κατσικογάμης

Στην επικοινωνία τώρα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα, αλλά αναμενόμενο το βρήκα, καθώς τα έχω συνηθίσει αυτά με τις λατίνες. Ευτυχώς ο μεταφραστής έκανε και πάλι την δουλειά του. Είχα μάλιστα και έτοιμη στιχομυθία στον μεταφραστή, αυτό θα πει προνοητικότητα, ούτε ο Φώσκολος να μουνα.. Χαμόγελο με γλώσσα Εβαλα 5 στην επικοινωνία κυρίως για την διάθεση που υπήρχε, αλλιώς το πολύ 3 να έβαζα.

Στα θετικά του ραντεβού ότι παρότι είχε συμπληρωθεί η μια ώρα και θα μπορούσε να φύγει, προτίμησε να κάτσει μαζί μου μέχρι να έρθει ο οδηγός της που είχε καθυστερήσει. Γενικά από συμπεριφορά ήταν εξαιρετική, πολύ φιλική και χαμογελαστή και αρκετά τρυφερή θα έλεγα, γεγονός που μου το μετέδωσε αρκετά, για αυτό και αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το αυταρχικό (ζήτημα να ασχοληθήκαμε κανα 5λεπτο).

Κόστος συνάντησης 200 ευρώ (150 το κανονικό πρόγραμμα της κοπέλας +50 το αυταρχικό). Δωμάτιο στο Mιράντα είχε 2 επιλογές , ένα στα 33 ευρώ και ένα στα 38 ευρώ. Ο κλιματισμός στο δωμάτιο ήταν μια χαρά (για εμένα ειδικά που αντιπαθώ την ζέστη), ενώ το δωμάτιο ήταν καθαρό , αρκετά ευρύχωρο και με καθρέφτες όπως μου αρέσει , κάτι που άρεσε και στην ντάμα μου, όπως μου είπε. Το μπάνιο όμως πιο μικρό σε σχέση με τον υπόλοιπο χώρο του δωματίου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 24, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ypotaktikos97
Σπουδαίος
29
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, Yatoputso, Γιώργος Παπ. και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2025
Έτσι να μαζευόμαστε και άλλοι λατινομάχοι σιγά σιγά Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 2 review reaction 4 review reaction 3 ypotaktikos97, xan4625, tsontopoulos και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1