Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 3 10
Call-Girls
15854
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αυτό το όμορφο γλυκό προσωπάκι ήταν η αιτία να μου κινήσει την περιέργεια. Το ραντεβού έγινε αρκετά αργότερα. Δυστυχώς η δουλειά με απορρόφησε.
Μόλις μπήκε κατευθύνθηκε στο κομοδίνο που είχα αφήσει τον φάκελο με τα χρήματα. Τα μέτρησε τα έβαλε στην τσάντα της και πήγε για μπάνιο. Μιλάει καλά Αγγλικά ικανά για συνεννόηση και στοιχειώδη συζήτηση. Η πιθανή ενασχόληση με γυμναστική έχει αποτυπωθεί στο σώμα της και δεν έχει κάνει επεμβάσεις. Με λίγα λόγια φυσική σε όλα.
Πάω να την φιλήσω το αποφεύγει. Οκ ... Πιάνει την τσάντα και βάζει προφυλακτικό στον πουτσο για πίπα. Το ραντεβού ήδη είχε χαλάσει. Για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά συνέχισα για να αδειάσω τουλάχιστον τα χοντρά και να την αποχαιρετήσω αρκετή ώρα πριν λήξει το ραντεβού κανονικά.
Αν δεν διώξει αυτή την τυπικότητα δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί.
Μόλις μπήκε κατευθύνθηκε στο κομοδίνο που είχα αφήσει τον φάκελο με τα χρήματα. Τα μέτρησε τα έβαλε στην τσάντα της και πήγε για μπάνιο. Μιλάει καλά Αγγλικά ικανά για συνεννόηση και στοιχειώδη συζήτηση. Η πιθανή ενασχόληση με γυμναστική έχει αποτυπωθεί στο σώμα της και δεν έχει κάνει επεμβάσεις. Με λίγα λόγια φυσική σε όλα.
Πάω να την φιλήσω το αποφεύγει. Οκ ... Πιάνει την τσάντα και βάζει προφυλακτικό στον πουτσο για πίπα. Το ραντεβού ήδη είχε χαλάσει. Για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά συνέχισα για να αδειάσω τουλάχιστον τα χοντρά και να την αποχαιρετήσω αρκετή ώρα πριν λήξει το ραντεβού κανονικά.
Αν δεν διώξει αυτή την τυπικότητα δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί.
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού