Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Έχω φάει τόσες πατάτες με αυτο το γραφείο και δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί συνεχίζω και κάνω κάποιες επιλογές από εκεί .μαλλον γιατι δεν υπηρχαν αλλες διαθεσιμες κοπελες απο αλλα γραφεια..Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! . η κοπέλα πάρα πολύ όμορφη ακριβώς όπως μου αρέσει εμένα φυσική ,φοβερός κώλος, γύρω στο 1.60 φυσικό δυάρι πάρα πολύ ωραίο βυζί γενικότερα στο πρόγραμμα δεν ήταν άσχημη ,μπορώ να πω ηταν αρκετά καλή αν εξαιρέσουμε πρώτον τα φιλιά με γλώσσα όπου δεν δινει και ρώτησα πανειλημμένως το γραφείο αν δίνει και μου λέει ναι βεβαίως και το άλλο ήταν ότι ήταν πάρα πολύ ανοιχτή ειδικά για την ηλικία της μου είπε 22 κάπου εκεί οντως μοιάζει ίσως και λίγο παραπάνω.. τώρα αν πέρασα ωραία ή όχι ?? τα συναισθήματα ανάμεικτα διότι πραγματικά η εμφάνιση είναι ακριβώς όπως τη θέλω εγώ προσωπικά ,ομως ,φιλιά χωρίς γλώσσα όπως και το ότι ήταν πολύ ανοιχτή κάτω είναι κάτι το οποίο μου αφήνει μία πικρή γεύση .
εξου και ο τίτλος κριτικής παραλίγο τέλειο....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
R
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, HoneyVoskos και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2025
Γενικά βλέπω στο γραφείο αυτό πολλές δεν φιλάνε... Ομως σίγουρα έρχονται τα κορίτσια των φωτογραφιών
review reaction 1 Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1