Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 22 10
Call-Girls
184174
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η κριτική γίνεται για να ευχαριστήσω την Αγγελική που ενώ εχει δεχθεί πολλες προσβολές, και εχει ταλαιπωρηθεί στην πόλη μου Θεσσαλονίκη, μου έδωσε την ευκαιρία να την γνωρίσω και να βρεθούμε σε ξενοδοχείο τις πόλης εντελώς τυχαία μιας και η Αγγελική αλλα κι εγω δεν ειχαμε κατι κανονίσει για να γίνει. Έπειτα απο μια φιλική κουβέντα με μηνύματα, λίγα και ουσιώδη, είπαμε για ραντεβου σε ξενοδοχείο που πρότεινε. Είδα ενα κορίτσι αρκετά φιλικό με διαθεση να με δώσει το κορμι τις να το απολαύσω. Έκανε υπομονή και δέχτηκε ενα 2 ώρο ερωτικο σεξ με πρωκτικο και έντονο με διάρκεια την δεύτερη φορά όπου έδωσε πολύ καυλα για να με κανει να τελειώσω. Το κορίτσι αξίζει πολυ καλη μεταχείριση και όχι προσβολές. Η πόλη μου Θεσσαλονίκη ειναι πάντα ανοιχτή για ολα τα κορίτσια που έρχονται έστω και για λίγο να περάσουν τον χρόνο τους εδω. Αγγελική δεν ξερω που βρίσκεις τοση δύναμη να αντέχεις ολους εμάς, αλλα μπράβο σου σε όλα. Δεν έκανα απλό σεξ, πέρασα ενα ωραιο πρωινό με μια γυναίκα πολυ τρυφερή και ερωτική. Σε ευχαριστώ για όλα. Συνάντηση βαζω ισως γιατι ειναι Αθήνα τα ραντεβού που κάνει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα