Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 1 10
Call-Girls
7640
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
...ή μια ακόμη Βραζιλιάνα συνοδός που υπακούει στο σιδερένιο κανόνα που διέπει τις υπηρεσίες της (not) και την υποβάθμιση της εμφάνισης της από τα στερεότυπα αισθητικής της πιάτσας της και από χασάπη πλαστικό. Η κοπέλα κανονικά είναι μουνάρα, αλλά πήγε και μετέτρεψε τα βυζιά της σε προσκρουστήρες βαγονιών τρένων (bumpers). Ευτυχώς τα υπόλοιπα πάνω της παραμένουν εξαιρετικά, ακόμα και το μποτοξάκι στα χείλη της (το σώμα της κανονικά είναι για εννιάρι, μείον 2 για τους προσκρουστήρες).
Τα οποία χείλη της δε τα δίνει. Φιλιά χωρίς γλώσσα (και ενίοτε χωρίς χείλη
), τσιμπούκι στην αρχή χωρίς, σύντομα όμως με προφυλακτικό. Συμπεριφορά προκάτ (και πολύ σας είναι, που θέλετε να γαμήσετε στα σοβαρά τη μουνάρα). Πολύ καθαρή και σε παροτρύνει να της κάνεις γλυφομούνι (δάκτυλα όχι) όπου αντιδρά με preset, άλλα όπως και να το κάνουμε είναι κάτι να λικνίζεται αυτή η σωματάρα μπροστά στη μούρη σου με τα πόδια της να έχουν αγκιστρώσει το σώμα σου από τους ώμους. 
Σεξ; ε καλά τώρα, είπαμε μην είστε και πλεονέκτες. Στο ιεραποστολικό – με τα πόδια της κλειδωμένα σε διάταση – μόλις κατάλαβε πως θα πήγαινε μακριά η βαλίτσα άρχισε να διαμαρτύρεται οτι πονούσε. Ευτυχώς πρόλαβα και τ’ άφησα στο σακουλάκι. Μετά το ντους με ρώτησε αν μπορεί να ντυθεί και μόλις της απάντησα πως έχει ακόμα συμβατικό χρόνο μπροστά της, μου είπε πως μάλλον δεν έχει δεύτερο προφυλακτικό! Μπήκα για ντους και την άφησα να δω που θα το πάει και μόλις βγήκα μου είπε πως ζήτησε από τον οδηγό να της φέρει!
Έβγαλα από τα δικά μου (την έχω ξαναπατήσει και έμαθα) και κάναμε ένα δεύτερο γύρο στα 4, όπου με ελαφρά πίεση στην οσφυϊκή της χώρα την εμπόδιζα να κλέψει και το πράγμα κύλησε ικανοποιητικά. Το τέλος επήλθε ιδιοχείρως, έχοντας απαλλαγεί από το προφυλακτικό και βλέποντας το υπέροχο σώμα της με αυτή να χαϊδεύεται και να παίζει ένα ακόμη preset. Τουλάχιστον έσωσα την μερίδα από το να ζυγιστεί ελλιπής και να με στοιχειώνει ο στίχος από την Πρέβεζα του Καρυωτάκη. 
ΥΓ. Προς srek7 που είχαμε μια πρόσφατη στιχομυθία στο νήμα του γραφείου: Αν στην Alexandra χαλάστηκες από την υπεροψία, εδώ μην περάσεις ούτε απ’ έξω!
Τα οποία χείλη της δε τα δίνει. Φιλιά χωρίς γλώσσα (και ενίοτε χωρίς χείλη

Σεξ; ε καλά τώρα, είπαμε μην είστε και πλεονέκτες. Στο ιεραποστολικό – με τα πόδια της κλειδωμένα σε διάταση – μόλις κατάλαβε πως θα πήγαινε μακριά η βαλίτσα άρχισε να διαμαρτύρεται οτι πονούσε. Ευτυχώς πρόλαβα και τ’ άφησα στο σακουλάκι. Μετά το ντους με ρώτησε αν μπορεί να ντυθεί και μόλις της απάντησα πως έχει ακόμα συμβατικό χρόνο μπροστά της, μου είπε πως μάλλον δεν έχει δεύτερο προφυλακτικό! Μπήκα για ντους και την άφησα να δω που θα το πάει και μόλις βγήκα μου είπε πως ζήτησε από τον οδηγό να της φέρει!

ΥΓ. Προς srek7 που είχαμε μια πρόσφατη στιχομυθία στο νήμα του γραφείου: Αν στην Alexandra χαλάστηκες από την υπεροψία, εδώ μην περάσεις ούτε απ’ έξω!

Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Οπως φιλιουνται οι συνυφαδες και οι συμπεθερες στο χωριο ενα πραμα, το βραδυ της Αναστασης, μαγουλο με μαγουλο στον αερα, να μην χαλασει το κραγιον...