Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση με την πίπα, συγνώμη Milla ήθελα να γράψω. Ντύσιμο ΟΚ, ουτέ wow ούτε καθημερινό. Τίμιο.
Αμηχανία στο χώρο κατά τα πρώτα λεπτά καθώς καινούργια στο χώρο, κατά δήλωσή της και με φτωχά αγγλικά.

Εντέχνως οι φωτογραφίες του προφίλ της κρύβουν το πολύ πεσμένο βυζί και τη χαλάρωση με πολλές ραγάδες στην κοιλιά. Με το θέαμα, ξενέρωσα λίγο αλλά... η Milla ξεκίνησε και εκεί έσβησαν όλα. Η τύπισσά το έχει με την πίπα. Βαθιά, υγρή, αργή με πνιξίματα. Δείχνει να το γουστάρει. Την σταμάτισα γιατί ο πρώτος γύρος θα έφευγε έτσι και εγω ήθελα κουλούρι. Βάλαμε σκούφο αρκετό gel και ήρθε η ώρα για το κουλούρι. Σε 2 στάσεις, 1 στα τέσσερα και μια ιεραποστολικό με τα πόδια τέρμα πάνω στους ώμους ώστε να φαίνεται το κωλοτρυπίδι. Οχι πολύδουλεμένο, πονάει αρκετά στο πρωκτικό και θέλει προσοχή για να μην ξενερώσει. Αγγλικά όχι πολύ καλά και με προφορά που μπερδεύει. Στο πρωκτικό μου έλεγε I am hurt αλλά ακουγόταν σαν I am hot. Εδίνα εγω όσο άκουγα το "hot" μανούριαζε αυτή. Μόλις συννενοηθήκαμε ήταν απόλαυση. Δεν κλέβει και χαϊδεύεται για να τελειώσει. Στο δεύτερο γύρο, μετά από το απαραίτητο φρεσκάρισμα και το διάλειμμα για τσιγάρο.... ανέβηκε επάνω μου και άρχισε φιλιά και γλύψιμο από τα αφτιά μέχρι το επίμαχο σημείο με αργό και αισθησιακό ρυθμό. Μετά ήρθε πάλι η ΠΙΠΑ. Λίγες φορές θυμάμαι τέτοια πίπα. Καβάλημα και πήρε τον ρυθμό. Εκεί με χάλασε λίγο το θέαμα της χαλάρωσης, οπότε μετά από λίγο cow, το γυρίσαμε σε πίπα όπου ήρθε και το τέλος. Αντέχει.

Γεμάτο ραντεβού, με την ώρα να περνάει πολύ ευχάριστα και καυλωτικά.
Εάν θέλετε συνδυασμό πίπας και κουλουριού, η Milla είναι για εσάς. Πιπάκιδες όλου του BOU τρεχάτε. Εάν κατάλαβα καλά τέλη Αυγούστου φεύγει.

Θα την ξανάβλεπα μόνο εάν έκανε κάτι με την χαλάρωση που έχει στην κοιλιά. Αλλά στα 4 είναι ....

Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 14, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου