Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 53 10
Call-Girls 230425
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Mavie την συνάντησα μετα απο παρότρυνση κανα 2 συναγωνιστών που εμπιστευομαι και είχαν δίκιο .

Θα είμαι συνοπτικος διότι εχουν είδη γραφτει πολλα για την κοπέλα που είναι ακριβη και θα είναι σαν να κομίζω γλαύκας εις Αθήνας.

Η κοπελα εφτασε στην ωρα της χαρμα οφθαλμων ετοιμη για βραδυνη εξοδο και το χαμογελο στα χείλη . Πολυ καλη πρώτη εντύπωση.

Οτι βλέπετε στις φωτό μείον την λαμψη. Μπόι εκει στο 1,60 , προσωπο το κορίτσι της διπλανης πόρτας κορμι σφιχτό με απαλό μαυρισμενο δέρμα και πολυ ωραιο πλαστικό β΄λυζο ποιο μοιάζει φυσικός.

Σοσιαλ τα σχετικα καλα αγγλικα της και ο εξω καρδια χαρακτηρας κανουν να σπασει ευκολα ο πάγος. Πολυ αυθόρμητη νιώθεις ανετα αμεσως ενω είναι αρκετα ενδιαφερουσα για να μην βαρεθείς.

Ιδανικη για long dates!

Στον αγώνα είναι δυναμιτάκι! Παιζει επιθετικά και θέλει να έχει το πάνω χέρι . Τα κάνει όλα πολυ καλα. Φιλι για σεμινάριο , πίπα για όσκαρ με πολυ καλο CIM, σεξ με πολυ καλες εναλλαγες ρυθμών και έντασης.

Δοτικη , αυθόρμητη ζεί την όλη φάση δίχως μα και μου . Βασικα σε τρώει ζωντανό. Σίγουρα μια κατηγορία πανω απο τις περισσοτερες. Κώλος δουλεμενος αλλα δεν ρώτησα αν τον δίνει.

Συνοψίζοντας η Μαvie ίσως να είναι η τοπ επιλογη του γραφείου την δεδομενη στιγμη. Προτείνεται σε όλους ανεπιφύλαχτα ανεξαρτητου ηλικίας και γούστων. Είναι απο της λίγες λατίνες που μπορούν να ανταγωνιστούν στα ίσια τις καλες Σλαυες.

Σε κάθε περιπωση αξίζει τα λεφτά της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 16, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου